Mit csináljak az ellen, hogy a 6 hetes fiam ne hisztizzen és ne sírjon mikor szopizik?
szia nem tudom hogy mind a két melledből szoptatod e de ha nem akkor próbáld meg azt, vagy azt is megpróbálhatod hogy felébreszted aztán megszoptatod hogy nem legyen annyira éhes
de különben 6 hetesen és 3 és 6 hónaposan ven a fejlődésükben egy-egy ugrás és akkor gondolhatja az anyuka hogy nem elég a tej de pár napon belúl vissza áll minden a normális kerékvágásba,
de azt hozátenném hogy egy 6 hetes csöppség még nem tud hisztizni annak majd később jön el az ideje. kb 3 év múlva.
jó szoptatás, és sok boldogságot a picihez
két kicsilány anyukája
Ne haragudj,nem tudom bár,h hány éves vagy,de ha babods van,azt tudnod kéne,h egy hathetes baba még nem hisztizik!
És szoptasd,ameddig tudod,ne adj neki cumisüvegböl!
És sok sok türelem:)
Ismerős a helyzeted, ezt én is átéltem. Borzasztó volt, de próbálj nyugodt maradni és kicsit eröltetni a cicidet. Igen türelmetlen, és nagyon dacos a pici baba. Az én kislányommal is ez volt a helyzet, de ne add fel. Én próbáltam dúdolgatni, énekelni, ringatni stb bármi ami mgnyugtatja. Simogatni és kedvesen beszélni neki, még akkor is, ha már vörös volt a kis fejecskéje a sírástól. Eltartott akár fél-1 órát is, mire megnyugodott és szopizott szépen, már szinte én is sírtam vele. De 3-4 nap és nem lesz baj,majd meglátod, mást ne adj neki csak cicit. Ha már nagyonéhes és kifáradt, szopizni fog. Szegényke, de csak ilyen drasztikusan megy. Nem érti még miért nem ehet mindig olyan könnyedén, mikor még ömlik a tejcsi, miért kell megdolgozni érte, ha máskor könnyebben szopizik. :) Ilyenek a babók.
Azon meg ne húzd fel magad, hogy vannak akik kiforgatják a szavaidat. Nem is tudom hogy lehetne máshogy megfogalmazni a hiszti helyett, talán akaratos?! De minden kisbaba akaratos, nem de?!
Sok kitartást. Minden jót. Reméélem segítettem.
Szia! Sok türelmet kívánok a szopizáshoz. Ha lehet ne szopiztasd 1/2 óránál tovább. Ha addig nem eszi meg ami elég akkor várj egy kicsit. Tudom nehéz ha sír közben de próbáld meg leszoktatni arról,hogy sokáig lehet cirkuszolni a cicivel .Neked is könnyebb lesz. Igen ilyenkor van fejlődési ugrás, anyának ilyenkor a legnehezebb,mert ki tud meríteni.
Egyébként meg nem kell sem érettségi, sem diploma ( megjegyzem nekem is van sőt utobbiból kettő és mind2 eü-s),hogy felismerd ha hiszti van. Én ilyenkor cirkusznak nevezem, mert látszik,hogy türelmetlen stb és ezért sír. De egyébként meg kell mondjam tudnak hisztizni nekem van egy 4 évessem aki picinek nem hisztizett soaha. Ő az eslő. De most itt a testvére aki 5,5 hónapos és bizony tud hisztizni,hogy figylejünk rá.
Jó babázást és sok türelmet, s ne hagyd magad felhúzni okoskodó hozzászólók által.
Ők nem ismerik a hallgani arany mondást.
A lányom ugyan ezt csinálja, annyira "elfajult" a dolog, hogy a tejem elkezdett csökkenni...
Mostmár ott tartunk, hogy a bal mellemen kb. az 5. perc után izeg, mozog majd jön a "hiszti".
A jobb mellemtől öklendezik!-nem viccelek. Beveszi a szájába és szabály szerűen hányingere lesz, öklendezik és sír:((
Sajnos én már cumis üvegezek, sőt tápszert is kap.
Légy türelmes, és ha nem muszáj, inkább ne szoktasd az üveghez-attól még csak rosszabb lesz a helyzet.
Amíg gyarapszik rendesen, nincs gond-ha nem, akkor ráérsz az üvegen gondolkodni.
Szerintem (bár ha alszik ez nem igen kivitelezhető)gyakrabban tedd cicire. Bár lehet, hogy ez sem jó ötlet.
Nem tudom mit tennék a helyedben:(
Kitartás.
9 hetes kislány anyukája
Az nem lehet, hogy a nagy igyekezetben sok levegőt nyel a babád és azért ez a nagy ramazuri?
Az én kisfiam 7 hetes és hasfájós. A szopikat mindig megfelezem egy kis böfiztetéssel. Így a szopi végén nem sír, nem feszeng hanem mosolyog rám elégedetten és jóllakottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!