Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás után mikorra rendsze...

Szoptatás után mikorra rendszereződik a ciklus? Kinek hogy jött meg utánna?

Figyelt kérdés
Abba hagytama szoptatást, rá egy hónapra megjött, majd a következő is rendesen megjött és most késik.
2009. dec. 10. 13:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szia!Az én kisfiam 7és fél hónapos!Még mindig szopizik de csak este nappal nagyon ritka ha nagyon nyügős mert éppen fogzunk is..és a cici megnyugtataja!De enkem még ebszolut nem jött meg!A védőnő azt mondta h majd megjön...
2009. dec. 10. 13:53
 2/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok de nem lehetséges h neked más okbol nem jön meg?!
2009. dec. 10. 13:54
 3/12 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem utána, hanem alatta már megjött. Első gyerekem 8 hetes volt (előtte két héttel elkezdett 6 órákat aludni). Most a második három hónapos volt, ő is előzőleg másfél héttel előtte tartott egy 7 órás szünetet két evés között. Utána lett egy 40 nap körüli ciklusom, majd beállt 30-32 naposra.

Szerintem nem baj, ha eleinte még "rakoncátlankodik kicsit". Ha használsz fogamzásgátlót, megint más lehet, gondolom. Talán ha fél éven belül nem áll be, akkor kérj segítséget orvosodtól, vagy ha aggódsz, már előbb is.

Jó babázást!

2009. dec. 10. 13:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Gumival védekeztünk, nem hinném hogy terhes vagyok, gyógyszert nincs kedvem szedni azért a heti 2 alkalomért, meg szeretnénk egy fél év múlva egy újabb babát össze hozni. Na, ha nem jön meg a héten a nyugalmam végett veszek egy tesztet, ilyenkor mindig azon parázom lehet hogy terhes vagyok?! :S
2009. dec. 10. 14:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Szeptember 28-án szültem, november közepén már megjött
2009. dec. 10. 14:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Én még szoptatok, 11 hós volt a babám, mikor először megjött, azóta is rendszeres.
2009. dec. 10. 14:37
 7/12 anonim ***** válasza:
bizony ilyenkor még lehetséges, hogy egy hónap ki is marad, a dokim nekem azt mondta. de a kettő között nekem 3 hét telt el, szóval hamarabb is jött, fogamzásgátlót szedek. az egyik barátnőm 3,5 hónapja szült. együtt paráztunk azon, hogy teherbe estünk közvetlenül a szülés után, mert elfeledkeztünk a védkeezésről. nálam nem lett belőle bébi, de ő ismét pocakos, méghozzá ikreket vár. :)))
2009. dec. 10. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Még nem rendezőzött nekem, 1éves a kisfiam, sokat cicizik még napközben is vagy 5x, éjszaka változó.

Múlt hónapban jött meg elöször, most 4 napja késik

2009. dec. 10. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:
3,5 majd ,5,6,7,8 hónapos korában. Most kellenne megint, lányom még nappal 4x szopik egyébként.
2009. dec. 11. 10:17
 10/12 anonim ***** válasza:
10 hónapig szoptattam, rá 2 hónapra jött meg először. Azóta még nem jött meg, de ez most volt nemrég. Remélem nem is fog megjönni többször, mert szeretnénk testvért.
2009. dec. 11. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!