Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez normális 4 hetesen?

Ez normális 4 hetesen?

Figyelt kérdés
A babám csak cicin tud elaludni. Napközben ha evett és még utána Ebren marad sír és cicit keres így kb. óránként a mellemen van. Este meg 6- tól 9-ig cumizott rajta már sokadszor. Ha letettem egyből sírt. Gyakorlatilag semmit se tudok csinálni pedig van még egy kisgyerekem...
2014. febr. 16. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak babák, akiknek ez normális. Esetleg cumit nem próbálod meg? Nekem a cicim se bírná ezt az igénybevételt, nem lehet valami kellemes.
2014. febr. 16. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Jó esély van rá, hogy vagy nem elég a tejed vagy pedig nem elég tápláló neki. Szoktad mérni etetés előtt ill. után, hogy mennyit evett? Abból könnyen látod, ha esetleg a mennyiség a probléma. Ill. hízik rendesen?
2014. febr. 16. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet növekedési ugrás, a 3 hetes nem törvényszerűen van akkor, előfordulnak csúszások. Mindig ilyen volt a baba?
2014. febr. 16. 22:30
 4/4 xStefix ***** válasza:

Én 4 hónapig csináltam ezt.

Ezt hívják igény szerinti és kizárólagos szoptatásnak; a babád pontosan tudja, hogy ez mi és hogy ez neki miért jó. ;)

Nekem a hordozás segített a nehezebb napokon, így tudtam foglalkozni a nagyobbal vagy a házimunkával is. Próbáld ki, nemcsak kényelmes, de abszolút praktikus is!

És én a helyedben semmi olyan módszert, eszközt nem próbánék ki (legalábbis nem most azonnal), ami ezt a folyamatot megakasztja, mert azzal kisebb-nagyobb eséllyel tényleg tej-probléma vagy szopis gond lehet a vége...

2014. febr. 17. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!