Elektromos hinta vagy rezgő pihenőszék?
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 13:44
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Katalin, leülhetsz. Ez nem válasz a kérdésre
2014. febr. 16. 14:35
4/12 A kérdező kommentje:
Egész nap nem lehet ölben, mert rajta kívül van 2 nagyobb, akiknek enni kell, tiszta ruha kell nekik, tanulni kell velük stb.
Bár közötök nem sok van hozzá!
2014. febr. 16. 16:53
5/12 anonim válasza:
Nekünk volt elektromos hintánk, de 1-2 percnél tovább nem bírta benne. Pihenőszékünk nem volt...
6/12 anonim válasza:
Pihenőszèk nekünk bejött :) szerette a babám.
7/12 anonim válasza:
Nekünk van hintánk, az első gyerkőcnél használtam, de most úgy gondolom, fölösleges pénzkidobás volt, bár akkor erről senki nem győzött volna meg :) annyira bele voltam pistulva. Most várjuk a másodikat, nyilván mivel megvan, használni fogom, de egy sima pihenőszék szerintem meg tette volna. Könnyebb mozgatni, nekem pl arra kellett volna, hogyha ébren van a kicsi, de főznöm kell, vagy ilyesmi akkor jöhet ki velem a konyhába...azért mire a hintát kicincáltam, végig vertem a falat, meg ilyesmi, szóval a mai eszemmel sima pihenőszéket vennék.
8/12 anonim válasza:
Ha elég kicsi még a babád, akkor az elektromos hinta bejöhet...!Mi 5 hósan tettük bele, max 10 perc néha, nem szokta meg!Ha hozzászokatod korán, akkor nagyon jó lehet, ismerőseimnek bejött!
9/12 anonim válasza:
Nekünk mindkettő van, első gyerek is imádta, hat meg en, hogy volt egy kis szabadidőm... Másodiknál is használni fogjuk. A pihenő szék azért jó, mert mobil, tudod vinni a kertbe vagy bárhova a lakásban...
10/12 anonim válasza:
Nekünk csak hintánk van,de nagyon szeretjük.Napközben szinte csak abban alszik,kiságyban szinte rögtön felébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!