Milyen gyümiket esztek szpotatás alatt? Potolnom kell tápot sajna és érdekelne hogy miket ehetek?! Mandarint lehet?
Szia, na nekem is mindenki mondta, hogy narancsot, mandarint ne egyek semmikép, na ugye és K betűseket se, csak azt felejtették el mondani, hogy ezt csak az első 2 hónapban kell ilyen szigorúan venni...de addig ananászt ettem, befőtteket (főleg barackot) és mangót, attól semmi baja nem volt a picinek. Sztem megpróbálhatod a mandarint, elsőre csak 1-2dbot aztán ha bírja a bébi akkor többet is. Nekem egyébként tejgondok idején a csoki (akár napi 1 tábla is) és a laktoherb tea segített!
Hajrá!!!
Kislányom 5 hetes volt, amikor én is jól megijedtem, hogy kevés a tejci.
" napon át óránként-másfél óránként cicire tettem, aztán a harmadik naptól elég volt a tejci. Nem kellett már tápizni. Most 4 hónapos. AZóta is szoptatom.
A mandarint szerintem is próbáld először kevesebbel, aztán majd látod, hogy bírja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!