Lusta a lányom, csökkenti a tejem. Mit tegyek?
Mióta csinálja? Van egy un "szopási sztrájk" a babáknál, ez néhány napig v hétig is eltarthat, nem csak erről lehet szó? Azért kevesebb a tejcsi mert az a babab igényeihez igazodik, ha megint többet szopizik akkor majd több lesz, ne aggódj! Ha kiegyensúlyozott, mosolygós a gyermeked akkor biztosan nem éhezik, tehát nincs komoly baj, csupán egy kis átmeneti szopisztrájkról lehet szó! Cumisüveget nem kap, ugye?
www.lll.hun is írnak erőől, de nagyon gyakori jelenség, biztosan találsz többet a neten.
Nem, nem kap cumis üveget. Szopási sztrájk? Köszönöm, utána nézek. Igen, tudom, ha többet szopizik, akkor visszajön, majdnem elapadt egy lázas betegségem alatt, de visszahozta ügyesen. Csak most ez a "lusta vagyok szopizni" fura nekem. Másik lányomnál nem volt ilyen probléma.
Köszönöm neked is!
Most mennyi idős? Amit tapasztalsz, hogy 3 hónaposan lelassul a gyarapodás, az nem baj, ez nem attól van, mert kevés lenne a tej. Még az is lehet, hogy meg is áll egy-két hétre a gyarapodás.
Amit az első írt, hogy ha fejésre nem jön semmi, akkor szopizni sem tudna, nem igaz. Mindig többet tudnak szopizni, mint amennyit fejni lehet. Van, aki egyáltalán nem tud fejni, mégis évekig szoptat (pl. én).
Nem gondolom, hogy szopási sztrájkról van szó, mert akkor egyáltalán nem fogadná el a mellet. Inkább az lehet, hogy sokkal rövidebb idő alatt is jól lakik, és nem kér többet. Ez a legtöbb anyát meglepi, amikor 3 hónaposan 5 perc alatt végez az a baba, aki addig fél órákig szopott. Ne aggódj, így is elég tejhez jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!