Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hívott már valaki szoptatási...

Hívott már valaki szoptatási tanácsadót az otthonába? Tudott segíteni?

Figyelt kérdés
Mennyit fizettetek neki?
2014. febr. 13. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi hívtunk,közvetlen másnap, mikor kijöttünk a kórházból, mert nagyon nehezen indult a szoptatás, alig akart enni a kisfiam. Nekünk nagyon sokat segített a tanácsaival, ráadásul egy egész estét itt töltött nálunk és a fürdetésről, altatásról, szokásrendről, későbbi táplálásról is nagyon sok tanácsot adott. 6000 Ft-ot fizettünk érte.
2014. febr. 13. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Brátnöm 7 hónapra szült sügösségi császárral, a baba egy hónapot volt kórházban addig tápszert kapott és lefejt tejet de azt alig mert nem volt sok teje. Amikro a kislányt hazavihették onnan 2 hónapig járt hozzájuk tanácsadó meg is jött a teje és meg is tanult szopni a kiscsaj, most 10 hónapos és még mindig szopik és van böven tejci is. Pedig mint látod halmozottan hátrányos helyzetből indultak mégis sikerlt. Az mondja a tanácsadó hogy annak akinek nincs szervi oka hogy ne tudjon szoptatni az igenis tud kb 8 hetes korig meg lehet hozni a tejet, persze ne egyszerű és sok munka de nem lehetetlen. Azt is mondta a tanácsadó hogy az a gond a legtöbb anyuka nem elég kitartó, mivel ez nem megy egyik pillnatról a másikra legtöbbeknek és feladják, egyszerübb a táopszer. Hogy mennyibe került nekik azt nem tudom.
2014. febr. 13. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:

igen, mert a kórházban (koraszülött részlegen volt a babám elég sokat) rászokott a cumisüvegre, nekem meg az idegeskedéstől elment a tejem :)

nagyon sokat segített, rengeteg jó tanácsot kaptunk tőle (nem csak szoptatási témában!), pedig komolyan nem akartam ilyesmibe belemenni, mert ciki, nem ciki, de hülyeségnek tartottam.

de kb. két hét alatt visszaszokott a szopizásra a fiam, és tejem is lett.

2014. febr. 13. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Unokatesóm hívott, Győrben. Tudott segíteni, bár az igazság az, hogy egy alkalom nem volt elég, az unokatesóm elég depresszív típus és további pozitív megerősítés hiányában aztán végül nem jött neki össze a szoptatás. Nem fogadott el pénzt, azt mondta, utaljon az egyesület (vagy csoport, vagy milyen formában működnek, nem tudom pontosan) számlájára annyit amennyit gondol.
2014. febr. 14. 00:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a kórházban nagyon sokat segített, csak az én problémám az volt, hogy a kisfiam csak sírt a cicin, hiába segítettem rá szoptatás előtt, nagyon elfáradt, és csak sírt, sírt, kapkodta a fejecskéjét. Sajnos így tápszert kellett neki adnom, fejni nem sokáig tudtam.
2014. febr. 14. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!