Sok dologról olvastam már szoptatás témakörben, ilyenről ami velünk történ, még nem. Miért csinálja ezt a kislányom?
Visszaállhat, ha akarod!
Az lll.hu-n olvashatsz róla!
Igen visszaállhat!! Milyen megható!
Ciciztesd minél többször, ha elfogadja és be fog indulni a tej termelődés. Hát ez nagyon szupi, hogy újra kéri a baba.
édesek vagytok. :-) próbáld minél többször szoptatni, akkor visszaállhat a tejtermelés. én kipróbálnék meztelenül összebújós szopit is, mert fontos a bőrkontaktus.
jól melegíts be a szobában, te is vetkőzz le, meg rajta is csak egy pelust hagyj. Szuper érzés így szoptatni.
sok sikert :-)
Igen, lehet még tejed, csak sokat kell dolgozni érte.)
Lányom 14 hósan választottam el, azóta nem kérte, pedig mindig látott fürödni, és mosolyogva mondja, hogy "cici.) "
Féltem én is, hogy majd szopni akar, de nem veszi a szájába, csak simogatja, piszkálja és élvezi..)
De ha megszületik a kistesó, kiváncsi leszek, mit fog szólni hozzá, remélem nem fogja megint kérni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!