Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A Motherlove More Milk Plussz...

A Motherlove More Milk Plussz kapszulától mikorra indul be a tejcsi?

Figyelt kérdés

már 3.napja szedem,de még nem vettem észre,h több tejem lenne!lehet,h akkor nem is lesz?vagy korai még ezen aggódni?aki szedte mik a tapasztalatok róla?

köszi a válaszokat

2009. dec. 5. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 2 dobozzal szedtem be, hát csodát ne várj tőle, nem lesz kétszer annyi tejed, nálam egy picit segített, kicsit több lett tőle, de van akinek sajnos egyáltalán nem segít.
2009. dec. 5. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Fillért nem ér, ráadásul nagyon drága.
2009. dec. 6. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem 1 hét után észrevehetően több tejem lett! De fejj is sokat két szopi között amikor csak teheted!
2009. dec. 6. 10:13
 4/7 A kérdező kommentje:

ó-ó,hát ennek nem örülök,h ilyen rosszak a kilátások!brhühühühü,már tényleg nem tudom,h akkor mit tegyek,mert mindent elkövetek,h legyen tejcsi......

lehet ez a gond,h azon görcsölök,h legyen-legyen-legyen és közben meg a stressz miatt nincs

pedig ittam maláta sört és alk.menteset is,szedtem homeos bogyót,fejek ezerrel,iszok,nem is inkább vedelem a vizet,szopis tea napi 5ször,most a more milk kapszulát próbálom

esetleg van még valami amit kihagytam és bevállhat?

2009. dec. 7. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Köménymagleves :O) de most épp én is ezzel a problémával szenvedek...
2009. dec. 20. 18:12
 6/7 A kérdező kommentje:
sajna az se jött be csak a babám hasa látta kárát!nem értem,h miért van ez,hisz volt tejci és erre meg most azon szenvedek,h megint legyen
2009. dec. 21. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
lézetik egy Motilium nevű tabletta, a mellékhatása a tejserkentés, ha gondolod próbáld meg azt
2009. dec. 22. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!