Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik jobb? Kézi vagy gépi?

Melyik jobb? Kézi vagy gépi?

Figyelt kérdés
Kedves tapasztalt szoptató anyukák! Melyik mellszívó a jobb? A gépi vagy a kézi? Az Anyák Lapjában van számomra kecsegtető Brendon kupon, mellyel kézi mellszívót lehet vásárolni, ezért kérdezem, merjem-e megvenni!? Köszi előre is!
2009. dec. 5. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Kézi Tommee Tippeem volt, teljesen meg voltam vele elégedve.
2009. dec. 5. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Én vettem kézi melszívót Medelát, egész jó volt.Aztán egyre több tejem lett és már nem szívta ki rendesen, így nekiálltam és kézzel fejtem.Ez volt a legjobb mert nagyon jól ki tudtam fejni, míg a melszívóval csak a töredékét.Azt halottam az elektromosak meg elég jól megviselik a mellet.A kéz a biztos:-)
2009. dec. 5. 17:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. dec. 5. 19:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem egy kézi Aventem van, nem rossz, de már nem nagyon használom, mert a babám 4 hós kora óta nagyon nehezen indul el vele a tejleadó reflexem, és nem bírom olyan sokáig nyomni kézzel a kart, hogy elinduljon :( Így én megfogadtam, hogy ha lesz még egy babánk, beruházok egy elektromosra.
2009. dec. 5. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is kézi avent van. A babám nem szopott már a kezdetektől. Öt hónapos, azóta fejek neki. Sok tejem van, naponta 5-6-szor használom. Meg vagyok vele elégedve.
2009. dec. 5. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is kézi Avent van!Első babámnál 4 hónapik, most meg már 5 hónapja használom!Nem szopi után (mert nem szopizik a Tündér)hanem rendszeressen mert tejadó vagyok!De ennél jobbat nem szeretnék!Nagyon bevált!
2009. dec. 5. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
A kórházban az ottani elektromosat használtam, itthon kézi van. Az előbbi kényelmesebb, a kézivel néha elfáradok, mire végzek. De ez is megteszi, nem adnék ki annyival több pénzt elektromosért.
2009. dec. 5. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Medela elektromos és teljesen korrekt, nem törte össze a mellem, csak rátettem és nem is kellett vele nagyon foglalkozni.
2009. dec. 5. 23:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
2009. dec. 7. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!