Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A babám 5 hetes császarral...

A babám 5 hetes császarral született. Atejem nem igazán indult be max 50ml van. Mellre nem is birom rátenni a babámat igy fejjem magam. Aki fejji magát annak is ugy mennek le a kilok mintha szoptatna?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Én 10 hete szültem császárral, igaz, hogy szoptatok, de nem ment még le egy deka sem. Miért nem tudod szoptatni? Fekve próbáltad? Nekünk úgy megy csak, bimbóvédővel (befelé forduló mellbimbó miatt) ülve nem.
2009. dec. 5. 16:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak fekve sikerült szoptatnom ülve nem ment.Probáltam bimbokiemelöt is az se vált be nemtudom miért nem marad meg a cicimen de a cumisüveg egyböl kell neki.Mondjuk nekem itthon a védönöm mutatta meg hogy kell szoptatni mert a korhába elnézést de basztak rá egy darabig ment aztán megunta.
2009. dec. 5. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát ne adj neki egyátalán cumisüveget, eleinte ritkítsd, mert akkor teljesen át fog állni az üvegre. Még van visszaút.

Fekve cicizzetek többször, meg tedd a pocidra, vagy térdelj négykézláb fölé, próbáld több módon. Rakd rá akár 10-20szor amíg be nem indul jobban a termelés.

2009. dec. 5. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbálkozz cicire tenni, tudom, hogy nehéz, de próbálkozni kell!!!! a baba a legjobb tejserkentő! az a baj, hogy ha megszokja a cumisüveget, végképp nem fogod tudni cicire szoktatni. Egyébként én 5 hónapja szoptatok, de egy deka nem ment le rólam :(
2009. dec. 5. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne szabad üvegből etetni mert rászokik!Én már csak tudom!Mind két gyerekemet intenzíven üvegből etették és már nem kellett nekik a cici!Első gyereknél 4,most meg már 5 hónapja fejek!
2009. dec. 5. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Mért gond az ha cumisüvegből akar enni? Így is anya tejet kap.
2009. dec. 6. 21:02
 7/9 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat.
2009. dec. 7. 10:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért gond ha üvegből akar enni mert akkor mást sem csinálhatsz egész nap csak fejsz meg etetsz!Én ezt teszem!

Nem kellemes!

Szopizik már a Manó?

2009. dec. 9. 16:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem birtam rá tenni de tejem is csak 30-40ml van ugyhogy tápszert kap kiegészitésnek.
2009. dec. 10. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!