Lehetséges, hogy fél év elteltével is jön pár csepp tej a mellemből?
Figyelt kérdés
Fél éve, hogy már nem szoptatok, és észre vettem, hogy még jön pár csepp a mellemből. Ez most mi?2014. jan. 29. 19:12
1/4 anonim válasza:
Ez nekem is így volt. :) Pedig én 27 hónapig szoptattam, szóval rendesen kiürülhetett. Nem hinném, hogy probléma, a dokim nem mondott rá semmit, azóta újra szültem és újra szoptatok. Viszont most másodjára sokkal hamarabb lett tejem. :) Ha mész mostanában nődokihoz, említsd meg neki azért, de ha csak néhány csepp, akkor szerintem az idővel el fog múlni. Arra figyelj, hogy nehogy beinduljon és esetleg begyulladjon.
2/4 anonim válasza:
Úgy tudom, egy évig még normális, ha nyomásra jön egy-egy csepp (de ne nyomogasd gyakran, mert az inger fenntartja a tejtermelést).
Ha csak úgy magától megindul néha és pl. kistesót szeretnétek, akkor érdemes azért prolaktin szintet nézetni.
3/4 A kérdező kommentje:
Én is 21 hónapos koráig szoptattam, csak furcsa, hogy eltelt fél év és jön pár csepp... De akkor így nem aggódom és köszönöm a hozzászólásodat :)
2014. jan. 29. 19:35
4/4 anonim válasza:
nekem egy év után is volt pár csepp, pedig csak 7 hónapig szoptattam. Kértem ra gyógyszert mivel nálam pecsetelo verzest is okozott a magasabb prolaktin. Ha valaki babát tervez akkor ez okozhat kisebb-nagyobb fennakadásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!