Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hónapos babátok itatjátok e?

3 hónapos babátok itatjátok e?

Figyelt kérdés
3 hós a babám csak anyatejes: ti tejcsi mellé adtok neki teát vagy forralt vizet?
2009. dec. 5. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha megkinálod,az jó, és ha elfogadja, akkor késöbb könnyebb lesz rászoktatni. Édeskömény teát rendszeresen kináltam, nagyon hasznos felfújódás ellen.
2009. dec. 5. 08:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem adtam. Az én babám csak anyatejes volt, augusztusban született. 6 hónaposan kezdtük a kóstolást, hozzátáplálást, de még akkor is inni anyatej volt. 8 hónaposan kezdtem neki vizet adni, akkor már elég sok mindent evett, tombolt a nyár. Szépen fokozatosan egyre több vizet ivott. Sosem volt hasfájós, így nem is volt szükség semmilyen teára. Hogy ezért, vagy nem, de a vizet issza, ha szomjas, nincs szüksége sem teára, sem üdítőre, most 15 hónapos. Az anyatej kiváló szomjoltó, bár sokan nem így gondolják, mert édeskés. De egy kisbabának tökéletesen elég. Ha nem muszáj, szerintem ne adj neki folyadékpótlást.
2009. dec. 5. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:

szia, most 4 hónapos a babám és nem kap semmit az anyatej mellé, de azért, mert nem igényli. 3-4 óránként éhes, közte sosem, így nincs is alkalmam mást adni neki.

1-2 hónaposan augusztusban, szeptmberben amikor az a nagy meleg, 40 fok volt, akkor kapott forralt vizet, pl séta közben, mert nagyon kimelegedett, megizzadt és láthatóan szomjas volt.

2009. dec. 5. 08:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Én sem itatom csak tejcsit kap, de a védőnő mondta, hogy itassam. Szépen nő, hízik nem is tudom miért mondta:-(
2009. dec. 5. 09:25
 5/8 anonim ***** válasza:
PL. azért, mert ha nem lesz elég a tejed, akkor nagyon nehéz átszoktatni valami másra. NEmcsak a tápszer lesz szokatlan, hanem az üveg/pohár is és hetekig szenvedhet, mire elég táplálékot kap. (És ahhoz, hogy ne tudd szoptatni elég, ha megbetegedsz és kórházba kerülsz, vagy bármi egyéb elöre nem látható eset.)
2009. dec. 5. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sem adtam a babámnak mást csak tejet!Most(5hó) kezdegetünk pépeset enni most már egyszer egyszer iszogat édesköményt!
2009. dec. 5. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én babám június 30-án, a legnagyobb kánikulába született bele. Azóta is csak anyatejes. A meleg ellenére nyáron sem itattam vízzel, vagy teával.
2009. dec. 7. 08:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Az Én babám junius 29.-én született!Ő még a mai napig csak anyatejet iszik!
2009. dec. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!