Tehéntej allergia?
Én 4 hónaposan kezdtem a tejmentes diétát és ettől nem csökkent a tejem, még másfél évig szoptattam utána.
Viszont ennek ìgy nincs értelme, h Te nem eszel tejet, de a másik anyatejből meg mégis kap tejet.
Beszéld meg a gyerekorvossal, h ez a kiütés tejallergiára utal-e. Ha igen, akkor a donor tej helyett tápszer kell. Milupa peptit tud ìrni a gyerekorvos, de az aminosav alapú lenne ilyenkor a legjobb, de azt csak gasztrós ìrhatja...
Ha mégsem múlik el a kiütés (de ez min. 2 hét, 1 hónap mire kiderül) akkor nem a tej okozza, adhatod a donortejet. De az orvossal beszéld meg.
Ezt komolyan kell venni, nálunk a kiütések után 2 héttel (még nem tartottam a diétát, mert nem voltam biztos nenne) véres lett a széklete.
Ugye tudod, h olyat sem szabad enni, ami nyomokban tejet tartalmaz v tejet felhasználó üzemben készült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!