Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha valaki szoptatás alatt...

Ha valaki szoptatás alatt cerazette tabit szed akkor annak rendszeres a mensije?

Figyelt kérdés
Mert én 1 hónapja szedem és 5-én jött meg először szülés óta és jövőhónap 2-án megyünk nyaralni és akkor pont akkor lenne meg.
2008. júl. 17. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugytudtam hogy aki szoptat annak nem jön meg! Vagy a gyógyszer miatt igen? Mert én most kezdtem el szedni ugyanezt a tabit. Én ugy gondoltam hogy mivel folyamatosan kell szedni megállás nélkül, nem fog megjönni. Na mindegy. Ha már megjött akkor valószinü hogy rendsteressé válik. Pedig meglettem volna nélküle még egy pár hónapig :(
2008. júl. 17. 12:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Én 9 hete szültem és 6. héten elkezdtem szedni és rá 1 hétre megjött.
2008. júl. 17. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szia a tabletta mellett ugynaúgy lehetsz betek nem mindig rendszeresen de az is lehet hogy beáll ezt még egy hónap távlatából nem lehet tudni nekem minda a két szülésem után rendszertelen maradt
2008. júl. 17. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én is a cerazettét szedtem mind a két szülés után és nem volt menszim egyikkel sem 8hónapig(szopiztak),de hallottam olyat is ,hogy szoptatott ezt a gyógyszert szedte és rendszeres volt a menszije.
2008. júl. 17. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!