Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2 hónapos babám 1 óra alatt...

2 hónapos babám 1 óra alatt 80ml-t eszik?

Figyelt kérdés

aztán negyed óra alatt még további 10et, ha jól megy. De aztán már nem igazán akar enni, 3órákat meg én sem akarom szoptatni.

Ez kevés nagyon és hogyan ehetne töbet? Cumisüvegből sem kell neki. Gondoltam abból hátha hamarabb kieszi.

2009. dec. 2. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Este az enyém is lassan eszik, mert akkor lassabban folyik a tej. Méregetni nem szoktam. Első 3 hónapban a babák szinte egész nap mellen akarnak lenni.
2009. dec. 2. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Én hetente mérem a gyereket (1 hónapos), jól fejlődik. Napi 2x alszik csak 2,5 órát, egyébként 1,5 óráként üvölt, megetetem(szopizik), ki tudja mennyit. Nem szopik sokáig max. 10 perc, szerintem kb. 60g ehet meg. De ez a dolgom, hogy szopiztassak, segítségem nem nagyon van, és van mellette 2 fiam. Hangolódj rá, élvezd, hogy semmi mással nem kell foglalkoznod. Szeretgesd és fogjad sokat. Majd beindul, ha éhes enni fog. Nyugi.
2009. dec. 8. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!