Az baj, ha bimbóvédővel szoptatok?
Nekem az egyik lapos, a másik totál be van fordulva. Bimbóvédővel eszik a fiam mindkét mellből. Eddig semmi gondom nincs, még fejni is tudok. Sőt, néha, ha már játszani kezd a bimbóvédővel, akkor leveszem és anélkül is be tudja kapni a bimbót, mert már eléggé kijön. Akkor megint "rácuppan".
Egy 9 hetes Manó anyukája
12,5 hónapos koráig szopizott a lányom, végig bimbóvédővel. 5 hónapos és 1 hetes korában az egyik szopit kiváltottuk tejpéppel, mert nagyon nem volt cicifüggő és keveset evett. Egy hétre rá elkezdtem a hozzátáplálást étvágynövelés céljából (nem volt túl sok foganatja :) ). A ciciről önként mondott le, tejem lett volna még - ekkor már csak reggel szopizott.
Szóval: simán lehet végig szoptatni vele, valaki szerint nem jön annyi tej, mintha nélküle szopizna a baba, de nekem ellaposodó+nagyon rövid bimbóm van, úgyhogy én maradtam a bimbóvédő mellett. Egyébként barátnőm is ezzel kezdte, mondta a védőnő, h anélkül csinálja, állítólag többet is evett a fia, viszont érdekes módon elejétől pótolt és 6 hetes korban befejezték a szopit. Szóval szerintem nem a bimbóvédőn múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!