ma már azt is olvastam hogy tejet se szabad inni. Ez igaz? én nagyon tejmániás vagyok :-(
2009. dec. 1. 09:18
1/4 anonim válasza:
Mindent ehetsz és ihatsz.Ez csak egy újabb divat,hogy mindenfélét tiltanak.Csak az erős vagy puffasztó dolgokat jó kerülni,mert attól fájhat a baba hasa.És persze az alkohol sem használ,ha sokat iszik belőle az anyuka.
2009. dec. 1. 09:23
2/4 anonim válasza:
Ez azokra vonatkozik, akiknek nagyon hasfájós a babájuk. Ha hasfájós a baba és már semmilyen puffasztó K betűs ételt nem eszel, se hagymát se fűszerest és nem múlik semmitől, akkor meg lehet próbálni, hogy nem iszol tejet, nem eszel tejterméket mert lehet h a tejfehérjére érzékeny. Ez a hasfájós babák 30 százalékánál segít, kb 10 nap alatt kiderül, addigra kiürül a szervezetedből az összes tejfehérje. Ha ugyanolyan hasfájós mint előtte, akkor nyugodtan ihatsz tejet megint, nem ez volt az oka. Egy kisérletet megér.
Amúgy amitől az én babámnak fájt a hasa: ananász (nagyon durva éjszakáknk volt utána) sárgabarack, meggy, paprika. Hagymát még mindig nem eszem de pl a brokkolitól (jól szétfőzve) semmi baja. Én mindig megpróbálok egy-egy dolgot, várok két napig, és ha semmi hatás nincs akkor leveszem a tiltólistáról :)
remélem segítettem
2009. dec. 1. 12:43
3/4 anonim válasza:
CSak a babádtól függ, hogy mit nem ehetsz. Sajnos kísérletezni kell :(.
A kórházban nekem azt mondták, hogy max fél liter tejtermék naponta.
Kitartás és sok sikert a próbálkozáshoz.
2009. dec. 1. 14:04
4/4 anonim válasza:
Nem tudom ,hogy esetleg iszol e tejserkentö teát,de attól is fájhat a picurka hasa.Nekem teljesen abba kellet hagynom a tea ivását,mert annyira ment a hasija tőle,hogy a végén már véres volt a széklete tőle.Amióta nem iszom a teát ,teljesen rendben van.Most 4hónapos.Másfél hónapig kínlódtunk a véres hasmenésekkel,tejdiéta majd plussz még a tojásmentes diéta,és mit sem használt.Már kórházban is voltunk,ahol letiltottak a szoptatásról.Azt mondták,hogy biztos nem tartom be a diétát.Pedig még a csomagolásokat is elolvastam,nehogy bármiféle tejszármazék legyen benne.Én tényleg betartottam a diétát.Aztán itt a fórumon egy kis válaszoló tippelt rá a tejserkentö teára,és bejött.Azóta mindent eszem,kivéve a puffasztós dolgokat,és a babám jól van.Hétvégén jó kis madártejet ettem,és semmi problémát nem okozott.Nyugodtan egyél ami jól esik,és persze egészséges alapanyagokból legyen a menüd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!