Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen tejszaporító modszerek...

Milyen tejszaporító modszerek vannak?

Figyelt kérdés
3 hetes a fiam és pótolni kell neki mert nem elég a tejcsim, milyen módszereket tudok még kipróbálni? Mecsek tejszaporítót próbáltam, sört próbáltam, urtica urens ch 5 öt próbáltam őszilé 100% os gyümölcslék tesztelve sűrű mellretétel tesztelve de sehogy nem akar több lenni more milk kapszula sem vált be.
2014. jan. 5. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
én a laktoherb tejszaporító teát ittam.2 hétig használt,utána kezdett apadni a tejem.próbálgasd még a sűrű mellretételt,ha nem válik be marad a pótlás
2014. jan. 5. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem bántásból írom, de ha ennyi mindent kipróbáltál már, akkor egyikkel sem voltál túl kitartó. Ezek nem csodaszerek, pár nap kell, hogy hasson.

Nekem a sör és a tejszaporító tea vált be nagyon. Iszom 1-2 hétig, és amikor már elég a tejem mennyisége, akkor abbahagyom. Ha kell, akkor elkezdem újra inni. ÉN napi 1 kancsóval iszom, bele 1 filter laktoherb és 1 filter mecsek tejszaporító.

Nekem még nagyon bevált a fejés. Minden szoptatás után kifejtem mind a 2 cicit. Eleinte necces volt, 1,5 hét után rengeteg tejem lett tőle.

2014. jan. 5. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Minden szoptatás után fejhetsz. Nekem a sör vált be a legjobban, de nem mindegy, hogy milyet iszol. A szűrtektől nem lesz több tej.Próbáld ki a szűretlen búzasört.
2014. jan. 5. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy a táplálkozásra is oda kell figyelni, valamint a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre is (3 liter/nap). Ha nem tudod kipihenni magad, attól is lehet kevesebb tej.
2014. jan. 5. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem a görögszéna vált be, ill. gyakori mellretevés és maradék kifejése.
2014. jan. 5. 15:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, 1.5 hete iszok rostosat és ma reggel már csak 30 at kellett neki pótolni :) a görögszénát hallottam azt hogy kell elkészíteni? mert olvastam hogy a teának megcsinált görögszénamag jobb mint a kapszula persze mellé még maradna a gyümilé is :)
2014. jan. 6. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
a görögszénát én teának ittam: forró vízzel leöntöttem és 10-15 perc után megittam.
2014. jan. 6. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!