Anyatej leadás, mennyit lehet minimum leadni?
Napi max. 1dl felesleges tejem van.
Öntöm ki, ezért gondoltam leadnám, de nem tudom, ennyit elvesznek-e, illetve nem tudom mennyi macera van előtte.
Üveg kifőzése...
Hogy megy ez?
Nem tudsz találni a környékeden egy anyukát, akinek a babája meginná?
Kérdezd meg a védőnőt.
Nálunk is így derült ki, hogy a védőnő mondta, hogy a szomszédunk gyerekének nincs elég tej.
Felcsöngettem ismeretlenül és örömmel elfogadták.
Én is gondolkodtam azon, hogy ehhez hasonló kérdést tegyek e fel. Az én babám 3 hónapos és kb. 3 hete beállt nálunk, hogy éjszaka 6-8 órát alszik egyhuzamban. Ha nem akarok elázni vagy felébreszteni a babámat akkor lefejem (napi 80-160 ml). Gondolkodtam a leadáson, de nem tudom mennyi időt kell várni a vizsgálatok eredményeire, vagy érdemes e még belefognom.
Ha valaki válaszolna akkor azt megköszönném.
Köszönöm a válaszokat.
Nekem max. Napi 1dl van feleslegben, 7 hónapos, már 3 étkezést ki váltottunk, reggel este szopizik, meg még kb. Napközben 2x elalvás előtt.
Az zavar hogy cumisúvegből nem isszuk meg semmit, s öntöm ki a sok tejet amit gyüjtök, s fagyasztok.
Igazából a macera rettent el, amit olvastam, híg milyen bemosakodás, fertőtlenítés kell fejés előtt...
Igen, a hivatalos verzió szerint...
15 hónapig adtam le tejet, egyszer sem mosakodtam be, sima szappanos kézmosáson kívül semmit nem csináltam, beöltözés meg pláne. Ismétlem két városban is adtam tejet, rendszeresen vizsgálták és soha nem találtak problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!