Esetleg volt így valaki? Mitől van ez vagy miért? Szoptatással jobban jönne? Többi lent.
Figyelt kérdés
A lányom nem szopizott így fejnem kellett a tejet.Nincs kint rendesen a mellbimbóm de viszont mikor elsőnek cicizett akkor ment neki csak utána sajnos koraszülött osztályra került egyéb ok miatt és rászoktatták a cumisüvegre sajnos.Fejtem a tejem.De viszont nehezen jött főleg az egyikből.Egy óra is volt mire kifejtem reggel 4dl tejet, így fejéssel 4,5 hóig bírtam fenntartani igen fárasztó volt.Most jön a második baba és veszek avent mellbimbó kiemelőt mert az elsőnél a mellbimbóvédőt használtam de az nem volt jó.Annyira félek hogy a másodikat sem fogom tudni szoptatni meg nem értem miért jött nehezen a tej fejéssel más pikk-pakk kifejte én meg.....2013. dec. 26. 19:05
1/5 anonim válasza:
Reméljük, ő nem kerül koraszülött osztályra, ha együtt lesztek, menni fog.
Egy fejéssel oldottad meg egész nap? Ha igen, szerintem kész csoda, hogy eddig ment.
2/5 A kérdező kommentje:
Egy nap sokszor fejtem csak reggel volt 4dl, a nap többi részében is fejtem még olyan 5-ször de csak reggel jött 4dl utána kevesebb sajnos tápszerrel pótoltam.
2013. dec. 26. 19:40
3/5 anonim válasza:
Én így vagyok a 3. gyerekemmel. Mindnek fejtem a tejemet. :) Az elsőnél 10 hónapig sikerült (napi 8 óra fejéssel...), a 2.-nál sajnos egy stresszhelyzet miatt 4,5 hónaposan elapadt, most a 3.-nál 2 hónapja fejek. :) Nálam is másfél óra (van, hogy 2) egy fejés, mert nagyon lassan jön a tejem, pont emiatt is nem tudtam/tudok szoptatni.
4/5 anonim válasza:
Akkor a probléma nem benned van, hanem a helyzet alakult rosszul. Második baba nem kerül koraszülött osztályra, nem kap cumisüveget, ügyesen szopik, a baba sokkal jobb inger, mint a fejés, jön majd a tej rendesen. Légy pozitív!
5/5 A kérdező kommentje:
Szoptatáson izgulok a legjobban megmondom őszintén mert olyan jó lenne :) remélem menni fog.
2013. dec. 27. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!