Van más is aki csak fogy a szoptatástól pedig nem akar?
Már lassan elfogyok.Sose voltak kövér,de akkor is.
48 kilóval estem teherbe,58-al mentem szülni,50-nel jöttem haza.11 hónapos a lányom.6 hóig csak anyatejet evett.
Már szépen leszokott a nappali szopiról 2-3x szopizik már csak.Viszont éjjel,akár 10x is cicit kér.
Most vagyok 43 kiló. :(((
Jár más is hasonló cipőben?
Az a normális, ha fogysz a szoptatás alatt. Akinél másképp van, annak sajnos nincs túl nagy szerencséje. :(
Ha túl sokat fogytál, akkor egyél többet, szedj Béres cseppet, hátha az segít. Vigyázz a saját egészségedre is!!!
Az viszont elég gáz, ha még 11 hónaposan 10* kel, és mindig cicit kér. Nehéz helyzetben vagy, valahogyan jó lenne csökkenteni az ébredései számát.
Már szinte mindent kipróbáltam,de sajnos születése óta ilyen rossz alvó. :((
Szedek vitamint,eszek sokat,figyelek ezekre!
Az orvosom szerint is abba kéne hagyni a szoptatást teljesen,de másképp nem alszik vissza éjjel. :/
54 kg voltam terhesség előtt, 61 kg-val szültem, 57 voltam, mikor kijöttem a kórházból, most 51 vagyok, 5 hós a fiam. Azt hiszem, nálam megállt a fogyás. Nincs mérlegem, de egy ideje már senki nem lepődik meg, hogy már megint mennyit fogytam. Utoljára talán egy hónapja álltam mérlegen.
Ha viszont megállíthatatlanul fogysz, az lehet pajzsmirigy-probléma is, érdemes egy labort nézetni.
3 havonta nézünk labort,eü.-s vagyok.Minden értékem jó.
Gondoltam hogy nem sok jelentkező akad erre a problémára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!