Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van más is aki csak fogy a...

Van más is aki csak fogy a szoptatástól pedig nem akar?

Figyelt kérdés

Már lassan elfogyok.Sose voltak kövér,de akkor is.

48 kilóval estem teherbe,58-al mentem szülni,50-nel jöttem haza.11 hónapos a lányom.6 hóig csak anyatejet evett.

Már szépen leszokott a nappali szopiról 2-3x szopizik már csak.Viszont éjjel,akár 10x is cicit kér.

Most vagyok 43 kiló. :(((

Jár más is hasonló cipőben?

2013. dec. 15. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Én az első négy hónapban fogytam vissza a kiindulási súlyomra, de az alá nem mentem. Ez persze mindenkinél másképpen alakul, de szerintem egyeztess a védőnőddel, ill. egy szoptatási tanácsadóval is. Ez utóbbit az lll.hu oldalon biztosan találsz (la leiche liga).
2013. dec. 15. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Pont ellenkezőleg. Fiam is 11 hónapos, ugyanígy szopizik, ahogy leírtad, és szülés óta csak hízok. Én meg attól vagyok ki. Bárcsak érteném a hormonok misztikumát!
2013. dec. 15. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Az a normális, ha fogysz a szoptatás alatt. Akinél másképp van, annak sajnos nincs túl nagy szerencséje. :(

Ha túl sokat fogytál, akkor egyél többet, szedj Béres cseppet, hátha az segít. Vigyázz a saját egészségedre is!!!

Az viszont elég gáz, ha még 11 hónaposan 10* kel, és mindig cicit kér. Nehéz helyzetben vagy, valahogyan jó lenne csökkenteni az ébredései számát.

2013. dec. 15. 22:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Már szinte mindent kipróbáltam,de sajnos születése óta ilyen rossz alvó. :((

Szedek vitamint,eszek sokat,figyelek ezekre!

Az orvosom szerint is abba kéne hagyni a szoptatást teljesen,de másképp nem alszik vissza éjjel. :/

2013. dec. 15. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
van :p már csak 46 kiló vagyok... ezért kezdtem megint terhesvitamint szedni. most 15 hónapos a fiam
2013. dec. 15. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:

54 kg voltam terhesség előtt, 61 kg-val szültem, 57 voltam, mikor kijöttem a kórházból, most 51 vagyok, 5 hós a fiam. Azt hiszem, nálam megállt a fogyás. Nincs mérlegem, de egy ideje már senki nem lepődik meg, hogy már megint mennyit fogytam. Utoljára talán egy hónapja álltam mérlegen.

Ha viszont megállíthatatlanul fogysz, az lehet pajzsmirigy-probléma is, érdemes egy labort nézetni.

2013. dec. 15. 23:07
 7/7 A kérdező kommentje:

3 havonta nézünk labort,eü.-s vagyok.Minden értékem jó.

Gondoltam hogy nem sok jelentkező akad erre a problémára...

2013. dec. 16. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!