Hogyan jelentkezik babátoknál a hasfájás?
Találtam a vaterán is, esetleg ott is tudsz rendelni.
1. voltam. :-)
Nekünk semelyik "csodaszer" nem vált be, semmit sem értek sajnos. (Gripe Water, Infacol, Espumisan) Nálunk a kakával nem függött össze a dolog, csak a széllel volt gond, de azzal brutálisan. Egész nap ölben volt, hassal lefele a karomon tartottam. Úgy nem ordított, de aludni sem tudott. Naponta 3-szor fürdettem jó meleg vízben, mert az oldotta a beleiben a gázokat, így kicsit megkönnyebbült tőle. Ő kizárólag anyatejes volt, és éjjel is ülve aludtam vele az ölemben, hogy tudjon aludni. Nálunk 4 hónapos koráig tartott, amikor is bevezettem neki 1 adag gyümit, 1 adag rizspépet és 1 adag tápszert. A többi maradt szopi. Akkor mintha elvágták volna, semmi baja nem volt tovább. Ételekkel kapcsolatban én sok mindent kipróbáltam: kizárólag kenyér csupaszon + víz, később párolt krumpli csirkemellel minden fűszer, hagyma, stb nélkül + víz, és hasonlók, de semmi nem vált be.
Szerintem próbálj meg másik tápszert, hátha segítene, vagy próbáld azt, hogy szopi előtt beteszed egy lavor jó meleg vízbe. Hátha letudja úgy a kakit, aztán letusolod, és jöhet a szopi. Illetve várj még 1,5-2 hónapot, aztán eljön a megváltás a hozzátáplálással. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!