Hogy boldogultok a száraz cumival.3hetes a babám, adtam neki cumit. Éjjel azért nem alszunk, mert kiesik a szájából és felébred rá. Adjatok tanácsot, hogy mit csináljak? Sokszor órákat eljátszunk így.
Cumi nélkül nem próbáltad még altatni? Lehet anélkül is elaludna. Mi is próbáltuk adni a lányunknak, de szerencsére mindig kilökte és nem erőltettük. Így Ő cumi nélkül alszik el. Szerencsére már leteszem és ha kinézelődte magát akkor elalszik.
De ha cumi nélkül nem megy az alvás akkor támaszd ki Neki.
Jó babázást!
Na ez az, amiért meg sem próbáltam cumit adni a fiaimnak. Ők az ujjukat szopják, és segítettem is nekik, amikor picik voltak, hogy megtalálják. Az ugyanis mindig kéznél van és nem kellünk hozzá, hogy visszategyük a szájukba. Végigalusszák az éjszakát, és sokszor hallom, hogy ébredeznek és szopják az ujjukat, de mindig megoldják egyedül.
Én a helyedben megpróbálnám leszoktatni a cumiról. Az öcsém cumizott, volt olyan éjszaka, hogy 21x ébredt fel ordítva. Anyu élő hulla volt az első 3 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!