Szoptatós anyukának mit javasoltok köhögésre?
Nálunk a családban az ipekakuána szirup nagyon hatásos köhögésre. Ha minden igaz homeos készítmény, de nem vagyok benne biztos. Én mindenképpen homeos készítményt ajánlok (ha hiszel benne), mert azt biztosan szedheted szoptatás alatt is. Én Oscillococcinum-ot használtam már, de az inkább kezdődő megfázásra van, nekem segített.
A lakásban párologtass (esetleg eukaliptusz illóolajjal), egyél mézet, stb. Mindenképpen valami természetes módon kéne előbb próbálkoznod.
A lándzsás tartalmaz, de olyan minimálisat, hogy 6 hónapos gyerkőcnek is adható. Nekem a háziorvos és a gyógyszerész is javasolta, azt mondták gond nélkül szedhetem terhesen és szoptatás alatt is.
Utolsó voltam.
Nekem a hagymatea jött be meg a méz. 3 hete kavarodtam ki a köhögésből, 2 hónapos lányom szoptatom.
Ha nem ismered:
2 ek cukrot karamellizálj, önts rá kb 3 deci vizet, dobj bele egy fej vöröshagymát megpucolva, főzd úgy 5 percig, jó melegen idd.
Jobbulást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!