Szoptató anyucik. Tanácsot szeretnék kérni tejserkentés ügybe. Nektek mi vált be?
Urtica Urens 5 Ch homeopátiás golyó napi 2x5 golyó
Jó a laktoherb tea is
narancslé, madártej, rántott/köménymag leves (ki hogy nevezi) alkoholmentes sör.
De az első nemcsak nekem, de több ismerősömnek is nagyon bevált.
Igen, mint előttem írták, ha többet eszek, több a tejem!
Nekem a homeós bogyó, a tea semmit sem segített, csal az ha ettem, eszek bőven.
én az első 2 hónapban szinte le se vettem a babát napközben a ciciről, és ittam a Babylove Bio Mama szoptatós teát (DM) - a teát 3 hónapig ittam, azért hagytam abba, mert nem állt be a cici tőle, és folyton csepegett a tej :) (sokan mondják, hogy fáj a baba hasa tőle, meg apasztja a tejet, de arra nem gondolnak, hogy pont az édeskömény, ami a teában van, azt adják hasfájásra. az apasztás meg azért hülyeség, mert akinek elapadt, annak inkább a szoptatásról szóló tanácsadó oldalak által felsorolt hibák egyikére kéne gyanakodnia) :)
ezt az oldalt olvasd el, nagyon ajánlom;
Szoptatás igény szerint, éjjel is, sok ennivaló, napi 3 liter folyadék, citromos sör.
Utóbbit ha megiszom, már bizsereg is a cickóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!