Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi az amit ehetek es mi az...

Mi az amit ehetek es mi az amit nem?

Figyelt kérdés

Holnap lesz egy hete hogy csaszarral szultem. Azt mondtak szep lassan mindent ehetek. De hogyan? Mikor es mit?

Szoptatok.

2013. nov. 5. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a kórházban ugyan azt ették a császárosok is amit a nem császárosok. Nevetünk is, hogy kerülni kell a puffasztót erre lencsefőzelék volt, ami szorulást okoz erre valami ét csokis süti volt, szóval igazán oda figyelnek erre a kórházban is, hogy mit nem szabad enni. Ebből kiindulva, nyugodtan kezdj el azt enni ami jól esik, kerülni kell a puffasztó dolgokat és azokat amik szoruláshoz vezetnek valamint állítólag a csípőseket is, tehát ezekből kevesebbet egyél, de ha nem okoz gondot akkor máskor már 2 tányérral is eheted.
2013. nov. 5. 12:57
 2/5 A kérdező kommentje:
A baba miatt sem nagyon merek enni es a wc-s dologgal is gondban vagyok. 1 het alatt 2-szer sikerult mennem, nagy nehezen. Nem merek erolkodni a hasam miatt, de felek olyat enni, amitol konyebb lenne.
2013. nov. 5. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! szintén császáros voltam. Nekünk azt mondták, hogy kerüljük a "K"-val kezdődő puffasztó ételeket, és a nagyon fűszereseket. Persze, ha csak kis mennyiséget eszel belőle, az még nem baj. A mikorról nem volt szó! A széklet problémákra pedig azt a tanácsot kaptuk, hogy hasemmi más nem használ, akkor azt a pezsgő kúpot, amit a kórházban adtak, váltsuk ki a patikában. Gyors, kíméletes!
2013. nov. 6. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
A császár után a szorulásra a patikában is kapható recept nélküli laveolac szirupot adtak (finom, édes ízű szirup :O), ez nem szívódik fel, azaz szoptatós anyukának is jó. De akinek végképp nem volt semmi produktuma, glicerines kúpot adtak (recept nélkül kiváltható). Hogy mit lehet enni, vagy mit nem a császárosoknak, ilyen jellegű tájékoztatást nem adtak, szerintem nincs olyan étel amit ne lehetne enni, csak az ami a babának hasfájást okozhatna...
2013. nov. 6. 13:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. nov. 6. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!