Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha alkoholt fogyasztok meddig...

Ha alkoholt fogyasztok meddig nem szoptathatok?

Figyelt kérdés

Előre kérek mindenkit ne ítélkezzen!!! Köszönöm!!

1,-én lesz a szülinapom és szeretnék egy kicsit bulizni,kiengedni a gőzt és egy kicsit italozni.Szoptatok és addig szeretnék tápot adni a babámnak,ugye el kell telnie 24 órának míg ujra adhatom neki a cicit? Vagy mennyi az az idő amikor újra biztonsággal szoptathatom?

A milumil Ha start 0+ optima tápom van,Arról valami vélemény esetleg?

2013. okt. 30. 22:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen úgy fogok tenni.Már csak egy kérdés maradt bennem. Vajon hogy fogja bírni a tápit? Meg elfogadja e egyáltalán??
2013. okt. 30. 22:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Próbáld ki még a buli előtt, ha nem ízlik neki mas fajtát veszel ha abszolút nem akarja elfogadni akkor fejsz tejet előre vagy pedig lemondasz az unneplesrol és vele maradsz! Nekem maradnom kellett nem fogadta el a cumisuveget!:O
2013. okt. 31. 01:00
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem kell 24 órára számolni, annál jóval hamarabb átfut rajtad. A Milumil ugyanolyan jó, mint bármelyik másik tápszer. A nagy fiam azt itta a szopi elhagyása után, a kicsinek viszont még tejjel vegyítve sem tudtam odaadni, mert utálta. Neki a Beba vált be. Előre teszteld, hogy szereti-e.

Vagy bulizni pia nélkül is lehet, és akkor nincs probléma. :)

2013. okt. 31. 01:59
 14/21 A kérdező kommentje:
Ugy akarom hogy adok neki ma tápszert ès letesztelem kell e neki,nem fáj tőlepoci,nem hánnya e ki,stb.
2013. okt. 31. 05:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Bulizz barna sörrel, állítólag a tejtermelést is fokozza!

Én megkóstoltam, de nagyon erős az alkoholtartalma, nincs belőle alkoholmentes, így nem merem rendszeresen inni.

Viszont több ismerősömtől is hallottam, hogy azt jó inni szoptatás alatt, meg ők is itták.

Ti mit tudtok erről? Ha ennyire félünk az alkoholtól, akkor a sört miért isszák egyes kismamák rendszeresen?

Konkrétan a szomszédasszonyom is mesélte, minden nap megivott egy barna sört, amíg szoptatott. A fia már 10 éves, kitűnő tanuló az iskolában, nincs semmi baja.

Kedves kérdező, lehet, hogy barna sört nyugodtan ihatnál?

2013. okt. 31. 07:23
 16/21 A kérdező kommentje:
Utolsò! Nem mondasz hülyesêget ! :) Èn is iszom a sört szinte minden nap ès rengreteg a tejem tőle.De èn csak is alkoholmenteset iszok.De azzal bulizni nem tudnèk,nem igazán seretem,csak a tejserkentès miatt iszom!
2013. okt. 31. 09:29
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha a "szomszedasszonyod" mondja, akkor biztos igaza van... Komoly szakemberre hallgatsz, ha a gyermeked eleterol, egeszsegerol van szo, csak igy tovabb. No komment. Nem szabad alkoholt inni szoptatas alatt, szuleim orvosok, igy en nekik hiszek inkabb.

Persze, ha tapszert veszel es nem szoptatsz, igy mas. Szerintem erdemes kivarni minimum 12 orat.

2013. okt. 31. 17:04
 18/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, mi van a szomszédasszonyommal??????

Te egész nyugodtan halgass a szüleidre hisz az a dolgod!

Megnyugtatlak nem elájulni akarok az alkoholtól, hanem elfogyasztani 1 2 pohárkával és egy picit elengedni magam,hisz én is emberből vagyok,akinek vannak igényei és lazítani szeretne..Nem tudom hogy ebbe mi a baj??? Nem rosszat akarok a gyerekemnek elhiheted,gondolkozok rajta hetek óta hogy mgihatok e valamit MEGENGEDHETEM e magamnak ezt a "luxust" szoptatás alatt!!!!!

Azt gondolom 1 gyermek se halt még bele és nem ment rá az egészsége ha 1 napig tápszert kap!!

Nem drogos és alkoholista vagyok aki minden nap a sárga földig alázza magát!

De köszönöm a hozzászólásodat!! :)

2013. okt. 31. 20:38
 19/21 anonim ***** válasza:

Nyilvan a szomszed asszonyt nem neked irtam, hanem a 15-osnek, oda kellett volna irnom ezek szerint.

Tanulj meg olvasni, irtam, hogy mas a helyzet, ha nem az alkohol fpgyasztasa utan szoptatsz, hanem tapszerezel es kivarod az idot. Egy szoval nem kritizaltalak.

2013. okt. 31. 20:54
 20/21 anonim ***** válasza:

A 15-ös vagyok, tényleg nem egyértelmű a hozzászólásod, kedves előző, én sem írtam egy szóval sem, hogy a szomszédasszonyomra sem hallgatok, és nem ajánlottam a kérdezőnek sem, hogy igyon rendszeresen alkoholos sört a szoptatás alatt! Csak említettem, hogy több olyan idősebb ismerősöm van akik anno szoptatás mellett itták az alkoholtartalmú sört is, és ezen akkoriban még nem ütközött meg senki, ezek a gyerekek azóta már nagyok, mégsincs semmi bajuk.

Ezzel nem azt mondom, hogy hajrá igyunk, csak érdekes, mitől félünk annyira.

Jómagam nem iszok sört, csak megkóstoltam a cél kedvéért, a nyáron még ittam is az alkoholmenteset, de most már nem esik jól. Viszont nekem meg hétvégén lesz a párom szülinapja, úgy gondolom, koccinthatok egy pohár borral mondjuk, az én babám már 6 hós múlt, eszik mást is az anyatejen kívül, szerintem attól az egy pohártól nem lesz semmi baja.

A kérdezőnek is jó bulizást!

2013. nov. 1. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!