Mennyibe kerül most egy liter anyatej?
6 hos koráig ingyenes az anyatej a babának
orvoshoz elmész asztalra koppintasz és kérsz receptet és tejleado anyukátol tudsz hozni ugy hogy az illetö anyukának minden szükséges okirat megvan
8 hónapos korig lehet felíratni, de csak indokolt esetben (pl. kis súlyú újszülött, allergia).
A TB 1800 Ft-ot fizet literéért, de amúgy annyi amennyiért sikerül a tejadó anyukával megegyezni. Én az utóbbi időben már ennek a feléért is odaadtam a felesleget.
Én ugyan szoptattam, bár kevés volt a tejem és tápszer kiegészítés kellett, de nekem nem mondta az orvos, hogy van ilyen lehetőség.
De amúgy ti odaadnátok van idegen nőnek a tejét? Én idegenkedem tőle, nem tudom mit eszik, cigi, alkohol vagy bármi. Lehet hogy ő is pont szoptatja a gyerekét és elvileg a legjobbat akarja, de vannak akik terhesen is cigiznek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!