Lányomat szoptatom de iszonyatosan elkapott a torokfájás negro nem segitett rajta hétvége van gyógyzsertár sincs nyitva mit csináljak hogy jobb legyen? Mit vehetek be
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 14:21
3/10 anonim válasza:
Nem tudsz kérni valakitől Kalmopyrint
4/10 anonim válasza:
Pedig vannak olyan gyógyszertárak,
ahol van "ügyelet" (hétvégén)-
5/10 A kérdező kommentje:
kék panadolt vettem be reggel
de nem nagyon hatott
2013. okt. 19. 14:35
6/10 anonim válasza:
Vagy olyan port vegyél,amit bele lehet tenni a forró teába Olyat lehet boltban is kapni (nem csak gyógyszertárban) pl "ACC"
8/10 A kérdező kommentje:
ez falu már péntek dáéután nincs patika
hétfön jutok el legközelebb
2013. okt. 19. 14:38
9/10 Gyönyörűséges válasza:
Forro mezes tej :) nekem mindig eletmento volt.
10/10 anonim válasza:
Szia! Mivel én egy csomó gyógyszerre allergiás vagyok így sok mindent kipróbáltam. Ami bevállt és tutira van otthon Neked is: hagymatea!Karamelizált cukorral. Valamint én a fokhagymát úgy eszem ilyenkor mintha "gyógyszer"lenne.Kammillával is gőzölhetsz ha van bioptron lámpád azt is használhatod. Esetleg disznózsír a mellkasra én nem.próbáltam(vega vagyok)de dícsérik.
Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!