3 hét múlva szülök csak, de fél év után ki jött megint a herpeszem.2-3nap alatt el is múlt, de mi van akkor ha szoptatás alatt is kijön?
hülyeség!
Ha herpeszed van a vírus akkor is benned van, ha az éppen nem jött ki látványosan..tehát akkor nem is szoptathatnál??
Ez nem így van. Ha esetleg kijönne akkor , úgy elegendő ha szájkendőt viselsz a szopatáskor, de ha kételkedő vagy -én pedig az lennék- akkor jobb ha a dokit kérdezed meg..nem a védőnőt!!A dokit!
Megint én vagyok és most már csak annyit, hogy nyugodj meg a doki is azt fogja mondani hogy figyelmesen szabad szoptatni..
Tudod akár faluban laksz akár városban, vagy a világ másik végén mindenhol vannak NAGYON OKOS BARÁTNŐK, MEG SZOMSZÉDOK- de nem kell rájuk hagyatkozni, lehet csak irigyek tudatalatt és azért mondják hogy nehogy már olyan jól érezd magad-ez persze nem az ő hibájuk..ilyen az ember .
Az orvos pedig nem ilyen.
Sok boldogságot kívánok!!
sztem ez hülyeség.Mivel a herpesz vírus és te hordozó is vagy a babád is az mivel belőled van.A tejben ugayn így megvan
nem hiszem,hogy kijön rajta mivel ő is hordozó,szval sztem a szájmaszk is felesleges de kérdezd meg a dokidat ő biztos okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!