Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hét múlva szülök csak, de...

3 hét múlva szülök csak, de fél év után ki jött megint a herpeszem.2-3nap alatt el is múlt, de mi van akkor ha szoptatás alatt is kijön?

Figyelt kérdés
Nekem mindenki azt mondta hogy herpesszel nem szoptathatok, ez igaz? Vagy csak akkor nem ha "kijön "rendesen? Nekem sosem a számon, mindig az arcomon vagy az orrom alatt jön ki.
2008. júl. 6. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:

hülyeség!

Ha herpeszed van a vírus akkor is benned van, ha az éppen nem jött ki látványosan..tehát akkor nem is szoptathatnál??

Ez nem így van. Ha esetleg kijönne akkor , úgy elegendő ha szájkendőt viselsz a szopatáskor, de ha kételkedő vagy -én pedig az lennék- akkor jobb ha a dokit kérdezed meg..nem a védőnőt!!A dokit!

2008. júl. 6. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csütörtökön megyek orvoshoz, itt ahol én élek nincs is védőnő. Csak több olyan barátnőm is van aki azt mondta herpeszesen nem lehet szoptatni mert veszélyes a babára, nekem meg néha 2hetente is kijön, néha meg hónapokig nem. Csak nem szeretnék tápszerezni ha nem muszály.
2008. júl. 6. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Megint én vagyok és most már csak annyit, hogy nyugodj meg a doki is azt fogja mondani hogy figyelmesen szabad szoptatni..

Tudod akár faluban laksz akár városban, vagy a világ másik végén mindenhol vannak NAGYON OKOS BARÁTNŐK, MEG SZOMSZÉDOK- de nem kell rájuk hagyatkozni, lehet csak irigyek tudatalatt és azért mondják hogy nehogy már olyan jól érezd magad-ez persze nem az ő hibájuk..ilyen az ember .

Az orvos pedig nem ilyen.

Sok boldogságot kívánok!!

2008. júl. 6. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2008. júl. 6. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

sztem ez hülyeség.Mivel a herpesz vírus és te hordozó is vagy a babád is az mivel belőled van.A tejben ugayn így megvan

nem hiszem,hogy kijön rajta mivel ő is hordozó,szval sztem a szájmaszk is felesleges de kérdezd meg a dokidat ő biztos okosabb.

2008. júl. 7. 01:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt nemrég herpeszem,és kipróbáltam az Aloe Verától egy ajakápolót,ami egyben erre is jó.Egy hét alatt rendbe jött és nem is volt nagyon csúnya.www.forever.hu
2008. júl. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!