Adjak-e neki tápszert? Az éhezésnél még az is jobb, de jobb lenne ha szopizna még.
szoptanít nevű készülék.
csak ajánlani tudom,így adhatsz tápszert,és nem apad el a tejed
mennyi idő után kéri újra a cicit? rendesen kiszívja a tejet? ezeket azért kérdezem, hogy tuti éhségről van-e szó.
én úgy tudom, hogy a tejszaporító tea és a homeós bogyók kiütik egymás hatását...
ha mégsincs elég tejed, akkor kapjon kiegészítésként tápszert. ha már nagyobbacska lesz és megerősödik, akkor a tejet is jobban ki tudja szívni. (a szoptatás a legjobb tejszaporító :) )
Én hívtam egy szoptatási tanácsadót, mert úgy éreztem, éhes marad a fiam és kapott tápszert is, amiről meg le akartunk állni. Most egyre kevesebb tápot kap (6 napja nem nyúltunk hozzá). Szerintem hívj te is egyet, egy próbát megér! Bár többedik gyerek, de biztos tudnak újat mondani.
Amúgy a tanécsadü (LLL) szerint a babák vegyes igényűek, tehát az egy dolog, mennyit szív ki, valaki egy nap 500 ml-lel is elégedett valaki 1300 ml-lel. Az a kérdés, milyen összetétetelű a tej, azt meg a mérleg nem mondja meg... Én is mértem az elejn, aztán csak ideges lettem tőle, amitől még kevesebb lett a tejem ...
Ha hetente minimum 10-15 dekát hízik, az megfelelő, ha egyébként elégedettnek tűnik.
2 hós fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!