Hogy lehet a babát elválasztani, és mennyi ideig tart?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 21:34
1/6 anonim válasza:
Fokozatosan vezess be valamelyik szopi helyett pótlást(gyümölcs,főzelék stb.)Mindig szopás előtt adj neki új ételt ( egyzerre csak egyfélét,és eleinte csak kóstoltasd)és evés után szoptasd.Ha egy szopi kiváltottál,akkor válts ki mégegyet,amíg minden szopást kiváltasz.Lehetőéeg a reggeli és esti szopást váltsd ki utoljára.De csak 4-5 hónapos kortól kezdd meg az elválasztást.
2/6 A kérdező kommentje:
A végleges elválasztásra gondoltam. Főként az esti szopira.
2009. nov. 10. 21:48
3/6 anonim válasza:
Én 10 hónaposan választottam el a babámat. Semmi extra, tápszert adtam neki szopi helyett. Ízlett neki. Szerencsémre nagyon-nagyon ízlett neki :) 9 hónaposan még napi 3-4 alkalommal szopizott, egy hónap alatt el tudtam választani. Azt hittem, problémás lesz az elválasztás, de nem. Így könnyű szívvel hagytam abba a szopit.
5/6 anonim válasza:
Szia! Én is tápszerrel választottam el a 9 hónapos babám. Először a szopi után adtam a pótlást, aztán elvettem a szopit, mert láttam, h ízlik neki a táp is. Én is féltem tőle, de simán ment, kb. 2 hét alatt kiváltottuk a reggeli, majd az esti szopit is, és most már a tápon alszik el. Nagyon jó a MAM cumisüveg, mert olyan lassan jön belőle a táp, mint a melledből a tej.
Engem sokkal jobban megviselt az elválasztás (lelkileg) és a mellemnek is nehéz volt, de az urtica urens 30 CH homeopátiás bogyó nagyon hatásos volt, most már nem feszül és csomók sincsenek benne.
Mennyi idős a babád?
6/6 A kérdező kommentje:
Kisfiam 14 hónapos, reggel és este szopik még. Tervben van a kistesó, azért érdekel az elválasztás.
Tápszert nem szeretnék neki adni.
Köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 11. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!