Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A zsíros, első anyatejes...

A zsíros, első anyatejes bukásfoltokat hogyan lehet hatékonyan kimosni?

Figyelt kérdés
Mosószer nem vitte ki, ugyanolyan sárga foltok vannak a textilpelenkán és a ruhákon, mint mosás előtt. Áztatás, miben?

2013. okt. 14. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem még semmilyen folt sem jött ki utólag, csak ha még mosás előtt kiszedtem. Venis szappan nagyon jó, Domestos fehéritőt szintén nagyon szeretem. De ezek is csak akkor működnek ha még mosás előtt használom.
2013. okt. 14. 18:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Mosás előtt, ha fehér a ruha, domestos fehérítőt öntök rá, majd picit hagyom hatni a szert, utána kiöblítem, majd szokásos módon mosom. Ha nem jött ki a folt, tedd ki a napra egy fél órára, akár ablakon keresztül is, el fog tűnni. Legalábbis ezt hallottam. :) Nálam még nem volt olyan hogy a domestos ne segített volna. Ha meg foltos maradt, az sem gond, max lakáson kívül nem adom rá a gyerekre azt a ruhát. :)
2013. okt. 14. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!