Miért nem hiszik el a nök töppsége hogy estére nem fogy el a tejük? Rögtön a tápszerhez nyulnak.
Figyelt kérdés
Én ezt végigcsináltam és én is azt hittem tápis is lett a baba a második gyermeknél meg nem fogyott el a tejem mert hittem benne és nem paráztam rá. Olyan nincs hogy a ciciböl efogy a tej hiszen ujra és ujra termelődik. Nem provokácionak szánom!2013. okt. 11. 10:24
11/12 anonim válasza:
Ezeknek a kérdéseknek mindig veszekedés a vége.Kár feltenni:-).Én is ebbe a csoportba tartozok.Igen is elfogyott a tejem délutánra.A babám este 5 től hajnal 1-2 ig is csüngött volna a mellemen,volt,hogy csüngött is,de 1 hét után kibuktam,hogy nem tudtam elmozdulni mellőle,mert amint kivettem a szájából a mellem,üvöltött,mert éhes volt,de erre csak később jöttem rá amikor közölték a heti mérésen,hogy szinte semmit nem hízott.Na az ijesztő volt.Éhezett a babám,mert szoptatni akartam.Arról nem is beszélve,hogy a mellem szanaszét volt ázva,sebesedve.Sírtam mikor a szájába vette.Végül 3 hónapos koráig tudtam szoptatni,de mindig pótolni kellett neki tápszerrel és végül saját magát választotta el,pedig még lett volna tejem.Kész,erezte,hogy mástól jobban tele lesz a pocakja,pedig hidd el nekem,hogy imádott szopizni,tehát még az sem igaz,hogy a könnyebb utat választotta.Erről ennyit,én így is boldog vagyok és a babám most 6 hónapos és 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát,amióta tápszert kap.
12/12 xStefix válasza:
Nemcsak az a verzió létezik, hogy az anyuka bár tudja, hogyan működik a tejtermelés, de nem hisz benne és ezért tápszert ad... sőt. Szerintem ők vannak kevesebben.
Én inkább úgy látom, hogy sokan vagy nem is tudnak erről (pontosabbat), vagy valamiért nem merik ezt a módszert kipróbálni/csinálni, vagy valamiért nem elégedettek az "eredményével". És persze még mindig lehetnek olyanok, akiknek estére olyan kevés tejük lesz (mondjuk a sok stresszeléstől), hogy tényleg ésszerűbbnek tűnik számukra tápszert adni a babának.
De ez a kérdés nagyon összetett és sok érintett anyuka "harapni" fog rá. Érzésem szerint nem ilyen stílusban kellene körüljárni, ha ennyire foglalkoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!