Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Másnak is kipirosodott a...

Másnak is kipirosodott a mellbimbóudvara szoptatásnál?

Figyelt kérdés
4 hetes a kis fiam és tegnap vettem észre hogy kipirosodott a mellbimbó udvarom picikét ma még jobban másnak is volt ilyen ?
2013. okt. 4. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen volt ilyen ,szájpenészre felirnak babáknak ecsetelőt,én azzal bekentem a bimbóm.
2013. okt. 4. 21:47
 2/2 anonim válasza:
Az is lehet, hogy mivel meg csak negy hetes, nem mindig kapja be rendesen a cicidet es kicsit kisebesedett. A szajpeneszt konnyen kideritheted, hogy van e neki, csak benezel a kis szajaba es ha feher lepedek van egy gezlappal es rozsamezzel kitorlod, de attol nem kellene bepirosodnia szerintem a cicidnek. Bekenheted a bimboudvart is rozsamezzel ha szajpenesze van. Egyebkent ha nekem kipirosodott a cicim, volt hogy fajt is, semmi kenocsot nem hasznaltam, csak egy kis napraforgo vagy olivaolajat felitattam vattaval es bekentem vele. Ez segitett a leghamarabb, es nem is jott vissza a problema.
2013. okt. 25. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!