Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák! Hogyan éltétek meg a...

Anyukák! Hogyan éltétek meg a szoptatási időszak lezárultát? Nem keserédes ez?

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 09:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó! Ha a te gyerkőcöd is ordítva követelné elalvás előtt hogy add ide a cicit, holott már rég le lett a délutániról szoktatva, akkor nem csodálkoznál azon, hogy igen is van aki már várja a végét. 3. voltam
2013. szept. 16. 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem elsősorban rád értettem, hanem a 63 százalékosra, aki szerint 6 hónapos kor után már nincs szükség anyatejre, és aki 1 éves kor után szoptat, az beteges, (ezeket máshol írta) ne haragudj! Azt elhiszem, hogy 3 év után már rettenetesen unalmas lehet. :)
2013. szept. 16. 12:34
 13/16 A kérdező kommentje:

Kedves válaszadók, mindenkit felpontoztam!!! Mert nekem minden tapasztalás fontos, sőt támogató a mostani időszakomban.

Vitát generálni nem áll(t) szándékomban, mert ez a kérdés olyannyira szubjektív, hogy minden vélemény elfogadható és valós kell, hogy legyen. Így az is teljesen természetes, ha valaki 3 év után úgy érzi, jó lenne, ha vége lenne, csakúgy, ahogyan az is, ha mások másfél év szoptatás után, egy korszak lezárultával éreznek némi űrt magukban.

2013. szept. 16. 13:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Én 3 hete választottam el, mert nagyon megbetegedtem és erős antibiotikumokat kellett kapnom. Azóta is nagyon hiányzik. Sokkal jobban, mint a 2 éves lányomnak, aki szerencsére nagyon jól vette ezt az új helyzetet. Igaz előtte már többször mondtam neki, hogy anyának már nemsokára elfogy a teje, mert már gondolkodtam az elválasztáson. Mindenkinek elmesélte, hogy anya beteg és már nincs cicije :-) Azóta is összebújva altatom.

Kedves 4-es, nagyon nehéz lehetett, én nem biztos, hogy képes lettem volna rá, gratulálok és hidd el, megérte :-)

2013. szept. 16. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Én örülök,hogy vége. Szerintem "teljesítettem" a feladatomat,1 évig szoptattam,bőven elég volt. Az utolsó 2 hónapban egyébként is már csak egyszer szopizott,alig volt tejem,sokszor csak az elalváshoz kellett neki,vagy hogy játszadozzon vele. Én biztos nem tudtam volna még hónapokig szoptatni. Szerettem a meghittséget,amit adott,hogy cicivel könnyű volt megnyugtatni,amikor az elején elaludt a mellemen,folyt a tej a kis szájából :) sok szép emlék,de örülök,hogy vége.
2013. szept. 17. 14:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is a választ.
2013. szept. 17. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!