Anyukák! Hogyan éltétek meg a szoptatási időszak lezárultát? Nem keserédes ez?
Kedves válaszadók, mindenkit felpontoztam!!! Mert nekem minden tapasztalás fontos, sőt támogató a mostani időszakomban.
Vitát generálni nem áll(t) szándékomban, mert ez a kérdés olyannyira szubjektív, hogy minden vélemény elfogadható és valós kell, hogy legyen. Így az is teljesen természetes, ha valaki 3 év után úgy érzi, jó lenne, ha vége lenne, csakúgy, ahogyan az is, ha mások másfél év szoptatás után, egy korszak lezárultával éreznek némi űrt magukban.
Én 3 hete választottam el, mert nagyon megbetegedtem és erős antibiotikumokat kellett kapnom. Azóta is nagyon hiányzik. Sokkal jobban, mint a 2 éves lányomnak, aki szerencsére nagyon jól vette ezt az új helyzetet. Igaz előtte már többször mondtam neki, hogy anyának már nemsokára elfogy a teje, mert már gondolkodtam az elválasztáson. Mindenkinek elmesélte, hogy anya beteg és már nincs cicije :-) Azóta is összebújva altatom.
Kedves 4-es, nagyon nehéz lehetett, én nem biztos, hogy képes lettem volna rá, gratulálok és hidd el, megérte :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!