Akinek kólikás volt a babája,3 hónapos korára valóban
kinőtte?
Figyelt kérdés
Annyira sajnálom a Kicsinket, mert nagyon hasfájós. Semmilyen "gyógymód" nem válik be, az orvos és a gyógyszerész is azt mondta, fogadjam el a helyzetet, s nyugodjak meg, 3 hónapos kor után megszűnik.
három vagy négy hónapos korára...általában kinövik, ne aggódj nem marad így...
2009. nov. 4. 17:08
2/11 anonim válasza:
Mi két napja használjuk a Sab simplex cseppeket, és lekopogom, már kibirhatóbb a helyzet. Húzogatja még magát, de már nem ordit torkaszakadtából a fájdalomtól, és már én sem bőgök vele! :) Szerintem egy próbát megér.
2009. nov. 5. 07:49
3/11 anonim válasza:
Nem akarok senkit elkeseríteni, de az én lányom 4,5 hónapo és egy hete szenved a hasától. Pedig 3 hónapos korában tényleg elmúlt. Nem tudom ez most mi.
2009. nov. 5. 08:35
4/11 anonim válasza:
Az én kisfiam 2 hetes korától volt hasfájós, és kb. 3 és 1/2 hónapos korára elmúlt. 3 hónapos korában elkezdtük csökkenteni az Infacol napi adagját, akkor visszajöttek a görcsök - aztán adtuk még kb. 2 hétig utána megint elkezdtük csökkenteni és akkor már nem jöttek vissza a görcsös hasfájások, így abba is hagytuk.
2009. nov. 5. 09:49
5/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az Infacol talán hatna az édeskömény+kamilla keverékű teával együtt(1 napig azt tapasztaltam), de azóta nem hajlandó lenyelni a cseppet. Direkt már hátra próbálom cseppenteni a szájába, de kiöklendezi.Amikor lenyelte+ivott 4-5 korty teát, nem volt gondunk.
Nagy erő kell hozzá az biztos, hogy elviseljük, mert a legrosszabb, hogy nem tudsz rajta segíteni. Sőt, az én babámat ilyenkor csak a cici nyugtatja meg, és ha még abból is szív, még inkább fáj a hasa. Ördögi kör...
De bízom benne, hogy ki fogja nőni (bár mégcsak 6 hetesek vagyunk):-(
2009. nov. 5. 12:13
6/11 anonim válasza:
Próbáld ki a Gripe Watert. Nekünk csak ez segített, addig sem éjszakánk, sem nappalunk nem volt.
2009. nov. 5. 12:54
7/11 anonim válasza:
Az Angol víz Nekünk is bevált.1hónapos kortól lehet csak adni addig szenvedett szegénykém.Azóta nincs problémánk
2009. nov. 8. 13:51
8/11 anonim válasza:
Az én kisfiam elmúlt 4 hónapos, de még most sem múlt el. Mindent kipróbáltunk. Semmi nem használt,bár szerencsére nem szokott ordítani. Azt hozzáteszem,hogy én chron beteg vagyok és ha nekem fáj, neki is. A kórházban kivizsgálták 1 hónaposan és azt mondták majd elmúlik.
2009. nov. 8. 17:53
9/11 A kérdező kommentje:
Most vettem Gripe Water-t. Hátha.Azért még sok isdő van a 3 hónapos korig is nekünk, pláne így szenvedve. Majd megírom, milyen tapasztalataim lettek.
2009. nov. 9. 15:44
10/11 A kérdező kommentje:
Nem vált be a Gripe Water sem:-(
Csak azt ígértem, megírom. Azóta még rosszabb a helyzet...
Sose jön el a 3. hónap.
Most megnyugtattak, hogyha nazután nem ezért lesz nyűgös, akkor azért mert lassan majd előbújnak az első fogacskái. Hát mit mondjak, lelkileg előre készülök az újabb kínszenvedős napokra...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!