Mit tegyek, hogy másodjára sikerüljön majd?
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha ennyire nem figyeltek oda rád és nem segítettek megfelelően abban a kórházban, akkor miért ott szülöd meg a második bébidet??? Már csak azért, mert a rossz tapasztalataidra építesz sajnos és így eleve negatívan indul az egész dolog, amiben segítséget kérsz. Nem gondoltál arra, hogy másik helyet válassz a szüléshez? Minden fejben dől el! Állj pozitívan és nyugodtan a dolgokhoz és fogadd meg a számodra legideálisabb tanácsokat, amiket kapsz, kaptál.
Én az elejétől kezdve megszenvedtem a szoptatást, de mára (5hós a babócám) már kialakult egy rend. Sok mindent neked kell saját magadnak megtapasztalnod, hogy mi a legjobb neked és a bébidnek. Ne add föl, kísérletezz míg mindent ki nem próbáltál. Ha esetleg mégsem sikerülne, akkor se keseredj el, mert azt a babád megérzi majd. Mi a jobb: az hogy tápszeren nő föl a baba, de szeretetben, vagy anyatejen, de nem megfelelő családi "hangulatban"!!??
Pozitív hozzáállást és kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!