Hol lehet kapni Budapesten és mennyibe kerül a mézes maláta sör?
A szoptatás, illetve a tejtermelés miatt kérdezed?
3 gyerekes anyuka vagyok, a 21 hónapos kislányomat mai napig szoptatom. Nem ittam, és nem szedtem semmilyen különleges dolgot, nem fejtem egy milit sem, mégis van tejem.
A sok folyadék, és a rendszeres szoptatás a titka.
Köszönöm a válaszokat!
Az első válaszhoz: Rendszeresen szoptatok mindennap megiszom 3-3,5 l folyadékot, normálisan eszem,kiegyensúlyozott az életünk, mégis 5 hónapja szoptatok és időnként van hogy teljesen elfogy, van hogy egyensúlyban van és van hogy nagyon sok olyankor le szoktam fejni. Esténként is lefejem mert a babám születése óta 7-8 órát alszik minimum. Aztán amikor lecsökken a tejcim, a faggyasztóban lévő készletet két nap alatt a felére csökkentjük, 1,5-2 óránként szoptatok, aztán visszaáll a rend és néhány hétre megint minden ok. Ennek ellenére a babám a legutóbbi hónapban 17 dkg-t hízott, ami elég kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!