Mit és mennyit lehet mozogni szoptatás alatt?
Nyugodtan tornázzál, nem lesz semmi baja a tejednek. Különben sem egyik napról a másikra fog elapadni, ha észrevennél mégis valami negatívat, akkor abbahagyod a tornát és kész.
Én szülés után 6 héttel kezdtem tornázni (aerobik, súlyzó, zsírégető torna), 10 hónapig szoptattam, rengeteg tejem volt, más miatt hagytam abba a szopit.
szia.első vagyok.
én a Rubint Rékára 2009dvd nyomtam/nyomom most is-első 2alkalommal volt egy kis izomlázam,utána semmi.ugyhogy szépen beállt a szervezetem,nincs semmi baj.de bármilyen torna belefér ami jól esik és ami hozzád közel áll(ez fontos).
Megkérdeztem a védőnőmet, gyerekorvost, saját dokimat.
Lehet mozogni, de csak fokozatosan, mindenkinek aszerint, előtte mennyit mozgott. Ergo aki versenysportolt, az eleve többel kezdhet, mint aki sosem mozgott.
A Pilates belefér, én is azt néztem ki.
A gyerekorvos szerint kis izomláz nem baj, de nagy ne legyen, mert hogy' fogom felvenni a gyereket? :-)
Ja, egy nagyon jó sportmelltartó viszont kell hozzá.
Utolsó voltam,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!