Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit és mennyit lehet mozogni...

Mit és mennyit lehet mozogni szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Nagyon el kellene kezdenem fogyni, de tudom hogy ezt kajával nem érhetem most el. Szeretnék végre valamit mozogni, mondjuk napi fél óra Pilates beleférhet? Nem fog elmenni tőle a tejem?
2009. nov. 2. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
bármit lehet mozogni,csak nagyon rázkodós ne legyen.napi fél óra az nem sok,nem fog elmenni tőle a tejed.én is mozogtam annyit,sőt még többet és nem történt semmi.
2009. nov. 2. 13:16
 2/7 A kérdező kommentje:
és Te mit mozogtál? Úgy tudom nem lehet izomlázam.
2009. nov. 2. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan tornázzál, nem lesz semmi baja a tejednek. Különben sem egyik napról a másikra fog elapadni, ha észrevennél mégis valami negatívat, akkor abbahagyod a tornát és kész.

Én szülés után 6 héttel kezdtem tornázni (aerobik, súlyzó, zsírégető torna), 10 hónapig szoptattam, rengeteg tejem volt, más miatt hagytam abba a szopit.

2009. nov. 2. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:

szia.első vagyok.

én a Rubint Rékára 2009dvd nyomtam/nyomom most is-első 2alkalommal volt egy kis izomlázam,utána semmi.ugyhogy szépen beállt a szervezetem,nincs semmi baj.de bármilyen torna belefér ami jól esik és ami hozzád közel áll(ez fontos).

2009. nov. 2. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem a védőnőmet, gyerekorvost, saját dokimat.

Lehet mozogni, de csak fokozatosan, mindenkinek aszerint, előtte mennyit mozgott. Ergo aki versenysportolt, az eleve többel kezdhet, mint aki sosem mozgott.

A Pilates belefér, én is azt néztem ki.

A gyerekorvos szerint kis izomláz nem baj, de nagy ne legyen, mert hogy' fogom felvenni a gyereket? :-)

2009. nov. 3. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja, egy nagyon jó sportmelltartó viszont kell hozzá.

Utolsó voltam,.

2009. nov. 3. 13:53
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2009. nov. 4. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!