Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1hónapja szültem, de a tejem...

1hónapja szültem, de a tejem még mindig sárgás, nem fehéres színű. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ha jól emlékszem, azt hogy zsíros (laktató) tejed van. Ha így van, akkor a babádnak jó dolga van. Azt hiszem a szürke tej az,a minek már nincs tápértéke.
2009. nov. 2. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
jo zsiros!!fejjel le tejet ,tedd be a hutobe es kb 1 nap alatt kulon valnak a reszek,vagyis jo sok zsir kene legyen felul. :-)
2009. nov. 2. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
légy büszke,nagyon jó minőségű a tejed!az enyém is ilyen volt és havi 1kg hízott a babám.:-D
2009. nov. 2. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy telnek a hónapok, egyre fehéresebb és opálosabb lesz. Mivel ilyen korban jobb és táplálóbb tejre van szüksége a babádnak, így zsírosabb tej termelődik. Minél idősebb lesz a baba, annál ellenállóbb, akkor már kevésbé táplálóbb tej is elég lesz neki. Majd később, ha eszik mást is (gyümölcs, főzelék...)és kimaradnak szopizások egyre hígabb lesz a tejed. Az anya szervezete tej minőségében igazodik a baba igényeihez.
2009. nov. 2. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Még valami: az előttem szólóknak is igaza van, hogy jó minőségű tej jele is.
2009. nov. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!