Kinek mennyi súlyra a babocája 7 hetes korban? Mennyinek kell lennie ennyi idősen? És mennyit eszik nektek naponta hány Ml-ert?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 19:40
1/13 anonim válasza:
Pont ma 7 hetes, még fürdés előtt állunk, így a tegnapi mérést tudom írni: 4750g, 3760g-mal született. Kb. 120-170g-okat szopizik. Engem is érdekelne mennyi az átlag! Te Babád hány kiló?
2/13 A kérdező kommentje:
Hát az Én kisfiam 3650grammal született 3610gramal jöttünk haza. És Csütörtökön leszünk hét hetesek és Én ma mértem a súlya 4500 grammot mértem ma délután. VÁLTOZÓ HOGY MENNYIKET ESZIK 70-160 ml-ig.De a védőnő azt mondta hogy keveset hízott ezalatt az idő alatt. Pedig a tejem elég zsíros amikor le fejtem akkor láttam. És most egy kicsit így a védőnő rám ijesztet. De Azt hozzátéve Én nem keltem fel 3 óránként. Te fel kelted a babocát?
2009. okt. 27. 20:21
3/13 anonim válasza:
A kisfiam 3740g-mal született, szombaton volt 7 hetes, és most 5,8 kg. Igény szerint szoptatom. Kicsit aggódtam, hogy túl nagyra fog nőni, de elvileg, ha eléri a súlyának a kétszeresét, lelassul a gyarapodása.
Amúgy a babák hetente átlagosan 150-170g-ot gyarapodnak (az enyám jóval többet.)
4/13 anonim válasza:
Az én kislányom 3800 grammal született, s hetesen 5400 gramm volt, pont 2 napja, igény szerint etetem, de általában 2,5 - 3 óránként, 100 és 180 között eszik. Az éjszakákat meg hála a jó égnek egy hete átalussza.
5/13 anonim válasza:
a fiam havi 1 kg-t hízott az elején (anyatejes volt, már 15 hós), 3280 grammal született, 7 hetesen 4700-4800 gramm között volt.
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor jól eszi a csöppségetek Bár az enyém is nem panaszkodom.160 volt a legtöbb amit evett. Csak a védőnénink szerint kevés amit hízott.
2009. okt. 27. 21:57
7/13 anonim válasza:
utolsó vagyok. Ha igény szerint szoptatod, akkor a védőnő a feje tetejére is állhat, mert ugye megtömni nem tudod a babád (szerencsére). A lényeg, hogy hízzon. Ne aggódj, még megjöhet az étvágya! Boldog babázást kívánok!
8/13 A kérdező kommentje:
Hát igen igazad van. Étvágya szerintem tökéletes Én nem panaszkodok rá.
Meg hát tudja a fiacskám hogy öneki mennyi tejci kell. Hiszen olyan kis hurkái és tokája van. :-)
2009. okt. 27. 22:16
9/13 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányom 7 hetesen 4600 g volt, és mi is 3650 g-mal születtünk. Csütörtökön leszünk 10 hetesek és tegnap voltunk dokinál. Most 4980 g, és azt mondták szépen fejlődik. Szóval nyugi. Szerintem ez genetika is. Amig fejlődik nem lehet gond.
10/13 anonim válasza:
az en kisfiam még csak szombaton volt 4 hetes ,3300al született es tegnapelött 4800 gr volt.csak szopizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!