Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt lehet fogamzás...

Szoptatás alatt lehet fogamzásgátló gyógyszert szedni vagy az is kiválasztódik a tejben?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
csak olyat szabad, amit kimondottan szoptatás idejére ajánlanak (cerazette, például). Beszélj a dokiddal, biztosan felír majd. Ez minimális mértékben választódik ki a tejben, nem káros a babára. Nekem nagyon bevált, bőven volt tejem mellette is, és egy grammor sem híztam. Viszont mindenki máshogy reagál rá, halottam olyat is, hogy valaki folyamatosan, vagy rendszertelenül és sokáig vérzett mellette. Ki kell tapasztalni.
2009. okt. 27. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a Cerazette-t írta fel az orvosom.(ez az egy, amit lehet szoptatás alatt is szedni). Nekem bevált, de van egy kis "hibája": nekem 6 hónapos volt a lányom mikor először megjött a menszeszem, utánna viszont elég sokszor barnáztam 2.3 napokat, majd elmúlt, aztán megint barnázgatás.

Minden jót!

2009. okt. 27. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Én tegnap voltam a 6 hetes kontrollon és Azalia nevű fog. gátlót írt fel az orvosom. Azt mondta hogy ezt lehet szedni.
2009. okt. 27. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!