Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mellszívó gondok, miért nem...

Mellszívó gondok, miért nem sikerül beindítani?

Figyelt kérdés
Vettünk egy Kézi pumpás campol mellszívót.Nem jövünk rá mit nem csinálunk jól,nem kébződik vákum.Hogy kell felhejezni?
2013. aug. 5. 05:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Na nekem is ilyen pumpás volt (nem ez a márka azt hiszem) azt hittem megőrülök mire sikerült vele fejnem. Nem tudom miért nem sikerül neked. Ráteszed a melledre tartod az egyik kezeddel a másikkal meg elkezdesz pumpálni innentől menni kellene, de gondolom Te is így csinálod. én kidobtam a kukába helyette vettem medela fajtájút az is kézi volt de jóval kíméletesebb, nem pumpás. a kórházakba is ilyet használnak.
2013. aug. 5. 07:06
 2/6 anonim ***** válasza:
ja a fájdalomtól őrültem meg majdnem nem attól hogy küszködtem vele
2013. aug. 5. 07:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem ilyen fajta van de az a lényege,hogy a mellbimbód középen legyen,ha középen van akkor keletkezik a vákuum.

Kicsit előre hajolva kell fejni.

Amit melledet fejsz tegyél alá textil pelust mert elfogsz ázni a a tejtől mikor le veszed a mellszívót.

A másik melled alá is takarj pelust vagy hagyd a melltartóba melltartó betéttel(én így csináltam).

Remélem tudtam segíteni!Szólj ha még valamire kiváncsi vagy

2013. aug. 5. 07:47
 4/6 anonim ***** válasza:
biztos a teknikával van gondd?mert mikor én megkaptam a chicco mellszivot az sem szivott semmit aztán rájöttem hogy egy alkatrészt nem tettem rá :) azért nem volt vákum,azota szuperül müködik :)
2013. aug. 5. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem sem akart menni, aztán a párom bevizezte azt a részt amit a mellemre teszek, és így lett vákum, de nekem úgy fájt a fejés és nem is igazán tudok kifejni, kézzel több tejet ki tudok nyomni, bár én csak arra használom hogy a maradékot kiszívjam szoptatás után.. Sok sikert
2013. aug. 5. 20:59
 6/6 doraeszter válasza:
Nálam a negyedik mellszívó jött be csak ,amit próbáltam, három (MAM, madela swing és kézi) nem csinált elég vákumot bármit tettem. Végül az Avent lett jó.
2013. aug. 8. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!