Homeopátiás tejserkentő golyócskáról mi a vélemény? Hogy kell alkalmazni? Mennyi idő elteltével tapasztalható a hatása? Mennyi a napi mennyiség amit be lehet szedni?
én szedtem a szoptatás alatt Urtica Urens-t. Ennek olyan a doboza, hogy el kell tekerni és akkor a golyó belepotyog a kupakba, mert ezekhez kézzel nem szabad hozzáérni. Naponta 2x5 golyócskát szedtem, illetve nyelv alatt kell elszopogatni. Arra is kell figyelni hogy se előtte és se utána fél órát se enni, se inni nem szabad. Én érdemi változást nem nagyon tapasztaltam, bár nálam idegi alapon kezdett el apadni a tej.
Arra vigyázz, hogy többet ne szedj mint szabad, mert az is apaszthat.
Én már szedem vagy 1 hónapja, és mindig a kezembe potyogtatom bele a golyókat. Akkor lehet h azért nem vettem még észre olyan őrült nagy változást? Hm...
nekem azt mondta a gyógyszerésznő, h mikró és telefon ne legyen a bogyó közelében. Na és persze h ne egyek igyak előtte utána fél órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!