Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vannak olyan kajcsik amik...

Vannak olyan kajcsik amik kifejezetten kerülendők ha szoptatok?

Figyelt kérdés
7hetes a kisfiam, csak és kizárólag szopizik. Neha megkívánok ezt azt, de sokszor inkább nem eszem meg, félve attól h a babám hasfájós lesz. Ezidáig nem volt az. (kopp-kopp) MIket kerüljek el nagyon?
2009. okt. 22. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
A puffasztó/pukiztató ételeket szokás kerülni: fejtett bab, karalábé, karfiol, kelkáposzta, brokkoli, kukorica,ilyesmi. De azért érdemes "tesztelni" kisebb adagokkal, főleg, ha a babád nem hasfájós, hogy ne kelljen koplalnod. :o) Én magunkon azt figyeltem meg, hogy ahhoz képest, amit én megettem, nála 24 óra múlva vált ki hasfájást, de ez egyénenként más és más lehet, bár szerintem főleg a mama emésztésétől függhet, mert nekem mindegyik gyereknél így volt/van. Jó kóstolgatást!
2009. okt. 22. 13:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Ezeket a kajcsikat eddig kerültem. De én nagyon zöldséges vagyok. Nagyon szeretnék már rántott karfiolt enni...de nem fogok akkor még egy ideig:(

De mindennél jobb h nem hasfájós a drágám!

2009. okt. 22. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez teljesen babafüggő. én ettem ezeket a puffasztó ételeket, semennyire nem fájt tőle a babám hasa. én babámnak a baracktól fájt a hasa.
2009. okt. 22. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Rántott tök, rántott gomba? Nekem a tejet kell kihagynom, és a szóját is... :o( Nincs cappuccino, joghurt, májkrém, virsli stb. Együtt érzek! (Első :o)
2009. okt. 22. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
szia! nekem a lecsótól, a karfioltól és a grill zöldségektől fájt a hasa pici fiamnak. pedig imádom ezeket a kajákat
2009. okt. 23. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Én még a sárgabarackról,meg a sárgadinnyéről tudom,hogy okozhat hasmenést...
2009. okt. 23. 14:05
 7/7 xStefix ***** válasza:
2009. okt. 23. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!