Ha 10 hós fiam reggelente már nem nagyon szopizik az miért van?
Figyelt kérdés
Napközben még cicizik 2x, és éjjel is kb. 2x. De ma reggel is alig cicizett, kicsit szívta majd elengedte, utána ismét alig.2009. okt. 22. 10:12
1/2 anonim válasza:
Én babám 7 hónapos, ugyanezt csinálta már hetek óta. A védőnő tápszert ajánlott és reggel már azt kap. Én arra gondoltam hogy éjjel annyit volt cicin hogy reggelre megunta. Nagyon sokszor ébred és akkor mindig cicizik. A menstruációm is megjött az is lehet ok. De lehet hogy csak nem termelődik annyi reggelre, amennyi neki kell és azért nem szívja. Este még cicit kap, de már pótlást is.
2/2 xStefix válasza:
Ha igény szerint szoptatod, akkor neki ennyi az igénye. Szerintem nem szükséges neki tápszert adni, ha nem jelzi, hogy éhes. (Pláne, ha van tejed reggel is - inkább szoptasd, amennyit ő kér.) Ha az éjjeli szopiknál úgy látod, hogy rendesen megtömte magát, akkor simán lehet, hogy nem lesz (elég) éhes reggelre. Pláne, hogy ennyi idős - ilyenkor már ténykednek, sürögnek-forognak, túl elfoglaltak holmi evésre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!