Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt változik a hőnk?

Szoptatás alatt változik a hőnk?

Figyelt kérdés
Mert amikor peteérés van ugye emelkedik fél fokot a testhőmérsékletünk. Így lehet védekezni, ha valaki minden nap mér. Működik ez szoptatás alatt is?
2009. okt. 21. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudom, és mivel a gyerek miatt az ember össze-vissza miatt kel és sokszor akkor azonnal kell (tehát nem várja meg a gyerek, hogy ilyennel foglalkozzam:)

Én már a gyerekhez is PG/53-at használtam (elsőre sikerült),most is azt használom. A szülés utáni első mensi se lepett meg, mert tudtam, hogy volt peteérésem. ELég hamar, pedig csak szopik a gyerek:)

2009. okt. 21. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a doki azt mondta, hogy szoptatás alatt kár mérni a hőt, nem mutatna semmit.
2009. okt. 21. 16:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az elsőtől kérdezném, h. mi az a PG/53?

2009. okt. 21. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem szoptatás alatt is felment a hőm,35,9-ről-36,9- re.mikor peteérésem volt.
2009. okt. 22. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:

PG/53

[link]

2009. okt. 25. 08:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak a linket! Ez nagyon jó dolog! Ki fogom próbálni!
2009. okt. 26. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:

szívesen:)

de nehogy elkeseredj az első napokban. Ki kell tapasztalni a használatát (mennyi nyál, milyen fényforrás, milyen távolságból, mit látok)

Jó kísérletezést :)

kb. 2000 ft, akárhányszor használatos.

2009. okt. 27. 13:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor majd kísérletezgetek:-))
2009. okt. 27. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!