Elektromos mellszívóval lefejni a tejet fájdalmasabb mint az egyszerű mellszivóval?
a héten szültem, de hirtelen tul sok tej termelődött a melleimben
ami nagyon fájdalmas, kemèny, tele van csomókkal,
próbàlkozok minél több tejet lefejni ezzel az egyszerű
mellszívóval de épp h jön vagy párcsepp, mièrt van ez? pedig tuti hogy tele van a melleim tejjel mert kőkemény! az orvos javasolta hogy elektromos mellszívóval kell lefejni, az milyen? fájdalmasabb? haxmost lefejik a tejem elektromos mellszivóval akkor nem lessz már ennyire megtermelőve tejjel????? vàlaszokat várok! 2napos baba anyukája
Tejbelövellésnek hívják, amit leírtál. Az a legjobb, ha minél többször mellre teszed a babádat. Ha nem bírja rendesen bekapni, mert kemèny a melled, akkor kipróbálhatod az elektromos mellszivot, nem fog fájni. Így könnyebben be tudja kapni a mellbimbot a kicsi.
Ezen kívül szoptatások között érdemes átmasszirozni a melled, körkörös mozdulatokkal, enyhülni fog a feszules egy idő után. Nekem melegitett meggymag-párna volt hatásos erre.
De nyugodtan kérdezz a csecsemős nővérektol.
Kitartás! :)
Nekem Medela elektromos szívóm volt, és a legjobb ajándék amit amit kaphattam a férjemtől. Magától vette nekem ajándékba:)
Nagyon jó vele "dolgozni' abszolút nem fájdalmas, csak kicsit "hangos". Alaposan ki tudod vele a tejcsit szívni. A kézivel nekem nehezebb volt, az elektromos picit erősebben szívja, de nem fáj egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!